Ana sayfa Sosyal Medya Cannes Film Festivali’nin hazırlıklarını sürdüren Meryem Uzerli’nin yeni projesi ne olacak?

Cannes Film Festivali’nin hazırlıklarını sürdüren Meryem Uzerli’nin yeni projesi ne olacak?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile hafızlarda yer edinen Meryem Uzerli, son olarak 2019 yapımı “Kovan” adlı filminde rol aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Suzi karakterinden sonra bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu, 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan dijital yayın platformu Disney Plus için çekilecek “RU” dizisi için yapımcılarla görüştüğü öğrenildi.

Disney Plus’ın çok konuşulacak dizilerinden biri olacak projenin yapımcılığını dünyanın pek çok yerinde hayran kitlesine sahip dizide de imzası olan Medyapım üstleniyor. Urla’da çekilecek dizisinin yönetmenliğini ise Bahadır Karataş yapıyor.

Cannes Film Festivali’nin hazırlıklarını sürdüren Meryem Uzerli’nin yeni projesi ne olacak? 7

Mert Yazıcıoğlu’nun başrolde oynayacağı dizide, oyuncu annesi kanser hastası olan, herkesi zorlayan problemleri kısa sürede çözen, üstün zekâlı Uzer karakterine hayat verecek. Uzer’in hayatını eşiyle RU adlı restoranı işleten Reyan’la karşılaşması baştan aşağıya değiştirecek.

Dizide Reyan ile kendisinden yaş olarak küçük olan Uzer arasında toplum ve çevre baskısıyla sınanan çok güçlü bir aşk yaşanacak. Reyan rolü için Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy, Meryem Uzerli’ye teklif götürdü. İkili geçtiğimiz günlerde yemekte bir araya gelip tekrar projeyi konuştu.

Hikayeyi çok sevdiği ve role sıcak baktığı belirtilen Meryem Uzerli’nin mayıs ayında katılacağı Cannes Film Festivali’nin ardından İstanbul’a gelip son görüşmeleri yapacağı öğrenildi.