Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanser tedavisi gören Özkan Uğur hayranlarının yüreğine su serpti!

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur hayranlarının yüreğine su serpti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- MFÖ grubuyla efsaneleşen, sadece müzik alanında değil oyunculukta da akılda kalan pek çok karaktere hayat veren yetenekli sanatçı Özkan Uğur, geçtiğimiz Nisan ayında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başladığını duyurmuştu.

Özkan Uğur’un paylaşımı, hayranlarını ve yakınlarını üzdü. 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini iki kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur, hastalığının yeniden nüksettiğini açıklamıştı.

Açıklamasında, sahnelere bir süre ara verdiğini belirten Özkan Uğur’un instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarının yüreğine su serpti.

Gitar çaldığı ve şarkı söylediği videosunu sosyal medyada yayınlayan Özkan Uğur’un paylaşımı kendisini merak eden ve özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özkan Uğur (@ozkanugur)’in paylaştığı bir gönderi

Özkan Uğur’un paylaşımı hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Sanatçının iyi olduğunu görmek Uğur’un hayranlarını sevindirdi.

İki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başladığını duyuran usta sanatçı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…”

Özkan Uğur’un paylaşımına ünlü komedyen Cem Yılmaz, ‘Sen bir tanesin Özkan abi, en yakın zamanda güzel haberlerini alalım’ şeklinde yorum yapmıştı.