Ana sayfa Güncel Haberler Cansu Dere ve Burcu Kıratlı’nın bu pozları hayatı güzelleştirdi!

Cansu Dere ve Burcu Kıratlı’nın bu pozları hayatı güzelleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, yeni sezonda yeniden ekranda yer alacak ünlü isimler arasında bulunuyor. Doktor Foster isimli BBC dizisinin Türk uyarlamasının başrolünde yer alacak olan Cansu Dere ile Aşk ve Mavi dizisinden sonra 2 yıldır ekranda uzakta kalan Burcu Kıratlı, paylaşımları ile güzellik saçtı.

İki ünlü oyuncu da hayvan dostları ile verdikleri pozlarla dünyayı güzelleştirdiler. Cansu Dere, Marmaris Bozburun’da tatilini sürdürüyor. Oyuncu, köpeği Django ile fotoğrafını “Aldım öpücüğü” notuyla paylaştı. Takipçileri de bu paylaşımı çok beğendi.

Cansu Dere ve Burcu Kıratlı'nın bu pozları hayatı güzelleştirdi! 9

Benzer bir paylaşım da Burcu Kıratlı’dan geldi. Uzun süredir proje arayışında olan ve dizilere dönmek için sabırsızlanan Kıratlı, aradığı gibi bir iş bulamamıştı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu, köpeği ile sevimli bir pozunu instagram hesabından yayınladı. Hayvan sevgisine yönelik yapılan bu paylaşımlara takipçilerden de beğeniler ve iltifatlar geldi.

Cansu Dere ve Burcu Kıratlı'nın bu pozları hayatı güzelleştirdi! 10

Burak Dayı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur ise rotasını Side’ye çevirdi. Oyuncu, burada at çiftliğini ziyaret etti ve aşağıdaki sempatik paylaşımı yaptı:

Yoldayız????gidiyoruz gündüz gece

Cansu Dere ve Burcu Kıratlı'nın bu pozları hayatı güzelleştirdi! 11