Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere ve Caner Cindoruk buluştu; Doktor Foster’ın Türk uyarlamasının ismi belirlendi!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk buluştu; Doktor Foster’ın Türk uyarlamasının ismi belirlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında yeni sezonda çok farklı bir yapım izleyeceğiz. BBC yapımı olan Doktor Foster dizisinden uyarlanan yeni dizi merakla bekleniyor. Dizinin ismi belirlendi, Sadakatsiz… Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer alacağı dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Sadakatsiz dizisinden son gelişmeleri köşe yazısında duyuran Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, önemli detaylar paylaştı. Dizinin ismini ilk kez Sina Koloğlu yazarken, oyuncu kadrosunun da yavaş yavaş netleşmekte olduğunu ifade etti.

Umutsuz Ev Kadınları’nda Emel olarak izlediğimiz, Mucize Doktor’da Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder de dizisinin bir diğer önemli ismi… Söz dizisinde Ateş karakterini canlandıran Eren Vurdem de yeni dizide yer alacak isimler arasında bulunuyor.

Sina Koloğlu, Şevval Sam ile Metin Tekin’in oğulları Taro Emir Tekin’in de dizide yer alacağını şu sözlerle anlattı:

“Taro Emir Tekin… Bu ismi sanırım bundan böyle çok duyacaksınız. Şevval Sam ile Metin Tekin’in çocukları. Aynı Metin Tekin’e benziyor şahsi kanaatim. ‘Çok duyacaksınız’ dedim çünkü şu sıralar Taro’nun bir film hazırlığı var. Kısa da olsa bir fikir edinme imkanı veriyor kendisi hakkında ‘Akis’in tanıtımı. Bu yılın ikinci yarısında vizyona çıkacaktı. Fakat koronavirüs durumları vesilesiyle ne olur bilemem…”