Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkı durun! Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın oğlu, annesine rakip oldu!

Sıkı durun! Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın oğlu, annesine rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde 3 sezon boyunca Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, şimdilerde dizinin 4. sezonu için sette büyük bir emek sergiliyor. Dizinin yeni sezonundan yayınlanan fragmanlar da büyük ilgi görmüştü. Yasak Elma, Eda Ece’nin yaptığı paylaşıma göre 7 Eylül tarihinde 75. bölümüyle izleyicisi ile buluşacak.

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam için 2020-2021 sezonu çok özel bir sezon olacak gibi duruyor. Bunun sebebi ise oğlu… 1993 yılında Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Metin Tekin ile evlenen Şevval Sam, 1999 yılına kadar bu evliliği sürdürmüştü. Tarık Emir Tekin şimdilerde 23 yaşında ve oyunculuğa adım atmış bulunuyor.

İlk sinema filmiyle yakında izleyicinin karşısına çıkacak olan Tarık Emir Tekin, Akis isimli projede ünlü isimlerle birlikte yer alıyor. Selçuk Yöntem, Ali Süreyya, Yasemin Szawlowski, Elit Andaç Çam ve İbrahim Aköz bu filmde yer alan isimlerden bazıları.

Taro Emir Tekin’in bir de dizi projesi var. Annesi Şevval Sam’ın Yasak Elma dizisi Fox TV’de… Tarık Emir Tekin’in rol alacağı Sadakatsiz dizisi ise Kanal D’de ekrana gelecek.Dizi yarışına anne-oğul farklı kanallarda reyting yarışı ile katılacak.

Sıkı durun! Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın oğlu, annesine rakip oldu! 7

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’u buluşturan BBC yapımı Doktor Foster’ın Türk uyarlaması Sadakatsiz olarak ekranda yer alacak. Tarık Emir Tekin de kadroda yer alan isimler arasında bulunuyor.

Ayrıcı Özge Özder ve Eren Vurdem de bu projede yer alan diğer başarılı isimler.