Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 6. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Cemre ölümle burun buruna geliyor!

Çarpışma 6. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Cemre ölümle burun buruna geliyor!

tarafından ker_def

OYUN KURMA SIRASI ADALI’DA! Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen, heyecanı her hafta daha da artan hikayesi, yüksek temposu ve çarpıcı sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen ‘Çarpışma’ dizisinin merakla beklenen 6. Bölümünün 3. tanıtımı da yayınlandı. Videodan 3. fragmanı izleyebilirsiniz.

Zeynep ve Galip’e birlikte bir oyun kuracaklarını söyleyen Adalı’nın, Veli’yi alt etmek için harekete geçtiği tanıtımda Meral’in, Cemre’ye ihanet videosunu göstermesi Cemre’de şok etkisi yaratıyor. Adalı ve ekibinin onlarca kişiyle kıran kırana bir kavgaya tutuştuklarının görüldüğü tanıtımda, Veli’nin eline silah tutuşturduğu Zeynep’e zorla ateş ettirdiği anlar ise nefesleri kesiyor.

ÇARPIŞMA’NIN 6. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Adalı planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır.

Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır. Zeynep, Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Adalı ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!