Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 26. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem’in başında yeni bir bela var

Erkenci Kuş 26. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem’in başında yeni bir bela var

tarafından ker_def

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Sanem, Fabri ve Can arasındaki kavgaya daha fazla kayıtsız kalamıyor. Can’ı kurtarmak ve dolayısıyla şirketi kurtarmak için, kokusu Fabri’ye vermeye hazırlanıyor. 26. yeni bölümden ilk fragmanda bu detaylar vardı.

Erkenci Kuş dizisinin 29 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan 26. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Sanem, Can’a çay getiriyor. Can, bu sırada ‘sevgilim’ diye konuşunca Sanem’in çok hoşuna gidiyor. İkilinin romantik anları dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak. Sanem, dileğini kağıtlara yazıp denize attı. Bakalım bu dilekleri gerçekleşecek mi? Sanem’in başında yeni bir bela var… Yeni bölümden yeni detayları videodan bulabilirsiniz.

Can, Sanem’in ne yapacağını duyduğunda ne diyecek merak ediliyor ancak Fabri ile bu yüzden tartışan ve onu yumruklayan Can, böyle bir gelişme karşısında büyük bir öfke yaşayabilir!

Bu sırada Fabri de Can’ın şirketindeki hisselerini Aylin’e devrediyor. Aylin, yine ajansın korkulu rüyası haline geliyor! Herkesi şok içinde bırakan bu gelişmeden sonra Can’ın atacağı adım şimdi merak konusu.

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı