Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi ekrana kilitleyecek! Ivan, kimi almaya geldi? Kerem öldü mü?

Çarpışma dizisi ekrana kilitleyecek! Ivan, kimi almaya geldi? Kerem öldü mü?

tarafından zk zk

Show TV’de Perşembe akşamı 18. bölümü yayınlanacak olan Çarpışma dizisinin yeni bölümü, yeni ve sürpriz gelişmelerle ekranda olacak!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları Ay Yapım imzalı dizinin yeni bölüm tanıtımı heyecan yarattı.

Televizyongazetesi/Detay

Çarpışma’ya, ünlü Bulgar oyuncu Ivo Arakov konuk oyuncu olarak katıldı. Ivo Arakov, dizide Veli’nin ailesinin öldüren ekibin başındaki Ivan rolünü canlandıracak.

Veli, Ivan konusunda tartışırken Cansız’ı tehdit ediyor ve “Eğer bu işte parmağın varsa, Kadir’den önce bulurum seni” diyerek tepki veriyor.

Çarpışma dizisi ekrana kilitleyecek! Ivan, kimi almaya geldi? Kerem öldü mü? 7

Bu arada Kadir, bir otoparkta silahlı saldırıya uğrayacak. Kadir’in oradan nasıl kurtulacağı merak konusu oldu.

Bir başka gelişme de Kerem cephesinde yaşanacak. Yakup, Meral’in ağzı yüzü kan içindeki fotoğrafını Kerem’e gönderip onu görüşmek için çağırıyor. Yanında Cemre varken gelen görüntüden sonra Kerem bir şey anlatmadan çıkıp gidiyor.

Kerem, caddenin ortasında hızla gelen Yakup’un arabasını görüyor ama çekilmiyor. İçinde Meral’in de olduğu aracı son sürat süren Yakup, Kerem’e vurup kaçıyor.

Kerem’in bu olaydan kurtulup kurtulmayacağını da yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte Çarpışma dizisinin 18. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kadir yaralı halde yerde yatmaktadır. Cansız başucuna kadar gelir ve Kadir’in yarasını kontrol eder. Haydar ve ekibi de olay yerine gelir. Cansız, Kadir’in yanından ayrılır. Kadir hızla hastaneye kaldırılır. Zeynep, Asiye, Haydar ve diğerleri, doktorlardan gelecek iyi bir haberi beklemektedir. Cansız da hastaneye gelir. İçindeki şüpheleri giderecek cevap Asiye’dedir. Usturasını çıkarır, Asiye’nin boğazına dayar ona ve Kadir’in oğlu, yani Yusuf olup olmadığını sorar. Veli de hastaneye gelir ve karşısında, kendisine meydan okuyan Zeynep’i bulur.

Öte yandan Selim, içine girdiği durumdan kendisini çıkaracak bir yol aramakta ve artık kimseye güvenmemektedir. Silahını önce Veli’ye, ardından ihanetin bedelini ödetmek için Demir ve Belma’ya doğrultur. Selim’in yaşadığı stres ve baskı an be an artmaktadır. Üstelik Selim, Cansız ve Veli artık ortak değil, birbirlerine düşmandırlar. Selim iyice köşeye sıkışır. Cemre ve Kerem aşk sarhoşudur. Huzur ve mutluluk sonunda kapılarını çalmıştır. Meral ise büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Zeynep’in kapısını polisler çalar. Zeynep duydukları karşısında şoke olur. Çanlar artık, Cansız’ın acımasız bir tercihle karşı karşıya bıraktığı Selim için çalmaktadır. Ve, Cansız’ın Veli’ye de büyük bir sürprizi vardır.