Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisindeki dehşete düşüren sahneye büyük tepki!

Çarpışma dizisindeki dehşete düşüren sahneye büyük tepki!

tarafından ker_def
Çarpışma dizisinde o sahneden çok övündüler ama eleştiriye de katlanacaklar!

Show TV ekranında izleyicilerle geçtiğimiz Perşembe günü buluşan Çarpışma dizisi izleyicilerin bir hayli dikkatini çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde yer aldığı dizide Sarıyer Stadı önünde gerçekleşen bir bombalı intihar sahnesi vardı.

Tatlıtuğ’un canlandırdığı polis Kadir, bombacılardan birisini öldürürken, ikinci bombacının kendini patlatmasına engel olamamıştı. Kadir, bu saldırıda eşini ve kızını kaybetti.

Dizinin dikkat çeken bu sahnesinde önemli ayrıntılar ekrana yansıdı. Bir bombalı saldırı sırasında yaşananlar, kargaşa, kopan uzuvlar, yerlerde acı içinde yatan insanlar…

Yani adeta gerçek bir intihar bombacısının yaşattıklarını ekranda izledik.

İşte bu görüntüler tepkiler de var. Bu kadar uzun sürmesi ve ayrıntılı olması eleştiri konusu oldu.

Sabah Günaydın yazarlarından Yüksel Aytuğ, canlı bomba eyleminin böyle ayrıntılı anlatılmasına köşe yazısında tepki gösterdi. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Kadir’in bir süre elinde kopan bir bacak ile dolaştığı detayını da aktaran Aytuğ, sahneyi rahatsız edici bulduğunu ve lüzumsuz olduğunu belirtti. Aytuğ’un şikayet ettiği sahne Youtube’da 1 milyondan fazla izleme aldı. Ayrıca Youtube’un trend olan videoları arasında ise 2. sırada bulunuyor.

Birçok izleyici bu sahneyi görünce şoke oldu. Gözyaşı döken ve sahneden ciddi şekilde etkilenen izleyiciler bu durumu sosyal medya platformlarındaki yorumlarına da yansıttı.

Diziyi genel anlamda başarılı bulan Aytuğ, tribünde yarı çıplak 3’lü çektiren Kıvanç Tatlıtuğ’un bu halleri sayesinde genç kızlardan dan bir taraftar grubu oluşacağı öngörüsünde bulundu.