Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma’da o karakterlerden neler çıkacak? İzleyenlerin beklentisi büyük!

Çarpışma’da o karakterlerden neler çıkacak? İzleyenlerin beklentisi büyük!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çarpışma’ 1 haftalık aranın ardından dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Kadir’in Cansız’ı bulduğunun farkında olmadan onu aramaya devam ettiği, annesiyle konuştuğu, Veli’nin Kadir’e tuzak kurduğu, Kerem’in kendisine kurulan tuzağa düşerek cinayetle suçlandığı bölüm aslında izleyenler tarafından sıkıcı ve boş bulundu.

Bölümün en can alıcı noktaları Kadir’in Zeynep’in Veli’yi tehdit etmesi sonucu görevine geri dönmesi ve bölümün sonunda, Veli’nin Kadir ve Cansız’ı Asiye’nin evine göndermesiydi.

Cansız ve Kadir’i birbirine düşürmeye çalışan Veli’nin Cansız’dan korkması dikkat çekerken, Kadir’in onun oğlu olduğu gerçeğini saklıyor olması da “Veli’nin sonu Cansız’ın elinden olur” dedirtti.

Cansız’ın öldü sandığı oğlu için üzüldüğü, evlat acısı çektiği sahneler dikkatlerden kaçmadı. Bu sahnelerden sonra Cansız’ın Kadir’in öldü sandığı oğlu olduğunu öğrendiğinde vereceği tepki merak konusu oldu. Çünkü,Cansız acımasız bir karakter de olsa oğluna merhamet edecek gibi görünüyor.

Asiye’nin söylemesi üzerine Kadir’in gerçek doğum gününün de kutlandığı bölümde bir detay ise dikkatlerden kaçmadı. Asiye geçen bölümde Kadir’in abisinin öldüğü gün doğduğunu söylemişti. Dünkü bölümde ise Kadir’in doğum günü kutlanırken ne Asiye ne de Cansız ölen oğullarını anmadı. Bu sahneler de “insan ölen çocuğunu nasıl unutur” tepkilerine neden oldu.

Öte yandan; sahneleri oldukça az olsa da izleyenlerin ‘bir şey çıkacak bundan’ dediği bir karakter var dizide. Kadir’in müdürü Haydar karakteri dizinin başından bu yana dikkat çekiyor, hatta Cansız’ın o olduğunu düşünenler bile olmuştu. Haydar Müdür Cansız çıkmadı ama onun Cansız için çalıştığı göründüğü kadar dürüst olmadığı hala düşünülüyor.Bu düşünceler dünkü bölümde Kadir- Haydar Müdür sahnesinde izleyiciler tarafından tekrar dile getirildi.