Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinin kamera arkasından enerji fışkırıyor!

Çatı Katı Aşk dizisinin kamera arkasından enerji fışkırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimleri buluşturan Çatı Katı Aşk dizisinin sahnelerinin çekimlerine başlanmadan önce ekip fotoğraf çekimlerine katıldı. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizide oyuncuların enerjileri bir hayli yüksek.

Yeşilçam dokusu taşıyan bir aile hikayesi ile izleyicileri buluşturacak olan Çatı Katı Aşk, bir Mia Yapım projesi. Yakın zaman sonra Kanal D’de başlayacak olan dizide buluşan ünlü isimler, koronavirüs pandemesiyle geçen sıkıntılı sürecin ardından dizi setlerindeki normale alışıyor.

Sosyal mesafeyi korumanın pek mümkün olmadığı fotoğraf çekimlerinden kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Dikkat çeken en önemli nokta, oyuncuların enerjilerinin bir hayli yüksek olmasıydı.

Pelin Öztekin, Benian Dönmez, Ebru Aykaç, Bülent Seyran ve Seray Gözler gibi isimlerin de yer aldığı projede çok iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu. Oyuncuların sinerjilerinin ve uyumlarının da gayet iyi olduğu kamera arkası görüntülerinden anlaşılabiliyor.

Çatı Katı Aşk için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Afiş çekiminden eğlenceli anlar ve kamera arkasından görüntüler şimdi sizlerle!