Ana sayfa Sosyal Medya Damla Colbay’dan hayranlarına büyük sürpriz geliyor!

Damla Colbay’dan hayranlarına büyük sürpriz geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Damla Colbay, 2 aydan uzun süren karantina döneminden tam olarak çıkamadı. Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakterini canlandıran ünlü oyuncu, yeni normale alışma çabalarını sürdürüyor.

Maskesiz sokağa çıkmayan oyuncu, sadece belirli arkadaşları ile görüşüyor. Hekimoğlu dizisinin çekimlerine başlamadan önce İzmir’e gitme planı yapan oyuncu, yaz alışverişi yaptı.

Damla Colbay, “Her şey yolunda. Çok garip geliyor şu an yaşanan her şey. İnsanlarda birazcık rehavet varmış gibi. Ona çok kapılmamak gerekiyor. Maskemize, el hijyenimize dikkat ederek, devam ediyor hayat” dedi.

Yemek yapma konusunda çok yeteneksiz olduğunu itiraf eden oyuncu, karantina sürecinde başarısız denemeleri olduğunu anlattı. Damla Colbay, karantina döneminde kitap yazma çalışmaları yaptı. Hayranlarına çalışmalarından bahseden ünlü oyuncu, kendi hayatından tecrübeleri de kattığı masal kitapları yazıyor.

Oyuncu, bu konuda şöyle konuştu: “Bir şeyler yazıyordum, onları devam ettirme fırsatı buldum. Kendimle alakalı en iyi şey yazmaya yeniden başlamak oldu. Benim için iyi geçti o yüzden. Yarım kalan kitabı tamamladım. Şimdi yeni bir masal kitabına başladım. Kendi hayatımdan da yaşadığım bir şeyleri yazmaya çalıştım. Hem gençlere hem büyüklere hem çocuklara okuyabilecekleri bir şey bırakmak istiyorum” açıklamasını yaptı.