Ana sayfa Kim Kimdir? Çatı Katı Aşk’ın Yasemin Çetin’i Nilay Deniz, sınırları zorlayan bir karakterle geliyor!

Çatı Katı Aşk’ın Yasemin Çetin’i Nilay Deniz, sınırları zorlayan bir karakterle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mia yapım tarafından hazırlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisi, bir Yeşilçam hikayesi olarak sunuluyor. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizi eğlenceli hikayesi ile yaz ekranını ısıtacak.

Nilay Deniz ile Yiğit Kirazcı bu yapımda partner oldu. En son 2019 yılında Kalk Gidelim dizisinde Nehir olarak ekrana gelen Nilay Deniz, bir kez daha eğlenceli bir projeyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Nilay Deniz, “Yeni proje Çatı Katı Aşk, çok güzel, Yeşilçam tadında, sıcacık bir proje” diye konuştu. Nilay deniz’in canlandıracağı Yasemin Çetin karakteri aynı soy adında olduğu gibi çekin bir kız. Dizinin en güçlü karakterlerinden birisine Nilay Deniz hayat veriyor.

Dizide Yasemin Çetin karakterini canlandıracak olmaktan dolayı çok mutlu olan Nilay Deniz, karakter hakkında şunları söyledi:

“Karakterimi çok seviyorum. Güçlü, özgür, erkek egemen bir toplumda daha kendini bu şekilde kabul ettirmiş, lafını esirgemeyen, güçlü bir kadın. Gastronomi öğrencisi.”