Ana sayfa Güncel Haberler Yiğit Kirazcı, Çatı Katı Aşk’ın Demir’i olarak Hizmetçiler faciasını unutturacak!

Yiğit Kirazcı, Çatı Katı Aşk’ın Demir’i olarak Hizmetçiler faciasını unutturacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hizmetçiler faciasından sonra, Yiğit Kirazcı, yeni dizisinde yeni bir rolle geliyor. Mia yapım tarafından hazırlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisi, bir Yeşilçam hikayesi olarak sunuluyor. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizi eğlenceli hikayesi ile yaz ekranını ısıtacak.

Dizide Yiğit Kirazcı ile Nilay Deniz’in partner olduğunu göreceksiniz. Yasemin ve Demir karakterlerinin aşkı herkesi şaşırtacak. Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz’in eski bir arkadaşı olduğunu ve onunla partner olmanın kendisini heyecanlandırdığını anlattı.

Senaryoyu, hikayeyi çok sevdiklerini belirten Yiğit Kirazcı, okuma provası yaptıklarını ve insanların da birbirlerine iyi ısındığını söyledi. Her şeyin güzel gittiğine değinen Yiğit Kirazcı, halinden memnun.

Yiğit Kirazcı, canlandıracağı Demir karakterini de şöyle anlattı: “Demir adında bir mantıcı sahibinin oğlunu oynuyorum. Ailesine karşı sorumluluklarına duyarlı bir insan. Fakat aşık olacağı kız ve ailesine karşı duyduğu sorumluluklar çatışınca dengesi şaşacak” diye konuştu.

Kirazcı, en son Kanal D’de yayınlanan Hizmetçiler dizisinde yer almıştı. 3 bölüm süren dizi pandemi nedeniyle önce durduruldu, sonra da yayından kaldırıldığı açıklandı. Çok iddialı başlayan projenin bu şekilde sonlanması tüm oyuncuların kariyerleri adına olumsuz bir görüntü çizmişti. Yiğit Kirazcı, şimdi bu olumsuzluğu yeni dizisiyle kapatmak ve kariyerinde yükseliş yaşamak istiyor.