Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk’ın Yasemin’i Nilay Deniz, setlerde gelinliklerden çok çekti!

Çatı Katı Aşk’ın Yasemin’i Nilay Deniz, setlerde gelinliklerden çok çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilay Deniz, en son Kanal D ekranında geçtiğimiz gün final yaparak veda eden Çatı Katı Aşk dizisinde rol aldı. Oyuncu, Yasemin karakterine hayat verdi ve Yiğit Kirazcı ile de partner oldu.

Nilay Deniz’in eşi Erçin Karabulut ile yakın arkadaş olan Yiğit Kirazcı, partnerinin dizi setlerindeki gelinlik maceralarını anlattı. Onedio’nun youtube programına katılan ikili, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

Bir izleyici, “Herhangi bir sette yaşadığınız en utanç verici an nedir?” şeklinde bir soru yöneltti. Yiğit Kirazcı, partnerinin setlerde yaşadığı gelinlik sıkıntısından bahsetti.

Kirazcı, “Bazı gelinlikler seni çok sıkıyor ya. Bi gelinlik giydiriyorlar, buradan (bel bölgesi) bir sıkıyorlar, gözleri kanlanıyor, dışarı çıkıyor. Konuşması lazım. Sonra baygınlık geçiriyor” diye konuştu.

Çatı Katı Aşk dizisindeki düğün sahnesini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu durumdan utanmadığını belirten Nilay Deniz, gelinlikle oynamanın zor sahneler olduğunun altını çizdi. Yiğit Kirazcı, kendisinin ise sette söyleyeceği sözü unutabildiğini ve bazen çok alakasız şeyler olduğunu anlattı.