Ana sayfa Dizi İzle Çatı Katı Aşk’ta herkesi şoke eden olay!

Çatı Katı Aşk’ta herkesi şoke eden olay!

tarafından ker_def

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrolünde bulunduğu projenin ilk bölümünde dikkat çeken sahneler vardı. Çatı Katı Aşk 1. Bölümde Ateş’in sevgilisi olduğunu söyleyen kadın herkesi şoke ediyor!

Evin eski kiracısı geride bıraktığı eşyalarını almak için çatı katına hırsız gibi girer. Odanın bölünmüş hali onu şaşırtır. Yatak odasına yönelir. Yasemin, Ateş’in girmesini engellemek için kapıya sandalye dayamıştır. Adam içeri girmek için kapıyı zorladığında Yasemin uyanır. Ateş’in odasına girmeye çalıştığını sanır. Kapıyı açarak elindeki göz yaşartıcı spreyi adamın gözüne sıkar. Elindeki şok aleti ile de onu bayıltır.

Ev ahalisi de gürültüye uyanmıştır. Celal eski kiracının hırsız gibi eve girmesine ve taktığı kiraları da düşününce intikam vaktinin geldiğini görür. Adamı balkondan aşağı Demir ile birlikte sarkıtır. Bu olay mahalleyi ve itfaiyeyi Celallerin evine çeker. Bu sırada Ayşen de uyanmış, Ateş’in evlerine kiracı olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşar. Ateş ile bu durumu tartıştığı sırada herkesi şaşırtan bir olay daha gerçekleşir.

Çatı Katı Aşk dizisinin ilk bölümü Perşembe günü yayınlandı. Reytinglerin düşük gelmesi dışında dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile yaz ekranında farklı bir yapım olduğunu gösterdi. Çatı Katı Aşk dizisinin ikinci bölümü büyük önem taşıyor.

Çatı Katı Aşk yeni bölümleriyle her perşembe saat 20.00’da Kanal D’de!