Ana sayfa Sosyal Medya Çatı Katı Aşk’tan sonra Selin Şekerci, çok iddialı bir diziye başlıyor!

Çatı Katı Aşk’tan sonra Selin Şekerci, çok iddialı bir diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan romantik komedi dizisinin son bölümlerinde yer alan ve bir anlamda kurtarıcı gibi diziye katılan ama finale engel olamayan Selin Şekerci, yeni bir dizi projesi ile gündemde .

Ünlü oyuncu, Blu TV’nin çok dikkat çeken projesinden gelen teklifi kabul etti. Yeşilçam isimli dizide Çağatay Ulusoy’un bir partneri daha belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre Afra Saraçoğlu ile birlikte Selin Şekerci, dizinin iki kadın başrolü olacak.

1960’lı yıllarda geçmekte olan hikayede Çağatay Ulusoy’un Semih karakterine hayat vereceği, Afra Saraçoğlu’nun Tülin ve Selin Şekerci’nin de Mine olarak izleyici ile buluşacağı da netleşti.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın yönetimindeki dizi, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak konuşuluyor. Toplam 20 bölüm üzerinden planlanan Yeşilçam dizisi, 2 sezon olarak çekilecek.

Levent Cantek ve Volkan Sümbül senaryoyu yazarken, yıllar sonra dizi ile birlikte Güngör Bayrak da setlere dönüş yapmış olacak.

Çatı Katı Aşk'tan sonra Selin Şekerci, çok iddialı bir diziye başlıyor! 7

1954 Konya doğumlu olan 66 yaşındaki Güngör Bayrak, “Konyalı Şerife” ve “Leydi” lakapları ile de biliniyor. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık da yapan Bayrak’ın asıl ismi ise Şerife…