Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hem afili poz verdi hem yeni sürprizden bahsetti!

Demet Özdemir hem afili poz verdi hem yeni sürprizden bahsetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarının iddialı dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir, ekran yolculuğuna kendi kemik izleyici kitlesini oluşturarak devam ediyor. 5’li reyting oranları ile ortalama bir pozisyonda bulunsa da birçok diziden de iyi durumda. Demet Özdemir, Zeynep karakteri ile sadece oyunculuk sergilemiyor, aynı zamanda kadına şiddet konusunda bir farkındalık yaratmaya da başladı. Zeynep karakterinin bu yönüyle kendisiyle özdeşleştiğini de anlatan oyuncu, halinden çok memnun.

Instagram hesabında aktif şekilde paylaşımlar yapan, 12 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla da gücünü her geçen gün artıran Demet Özdemir, sempatik video ve fotoğraflarıyla da milyonlarca etkileşim elde ediyor.

Sosyal medya hesabını bir ajans üzerinden değil de kendi hissiyatı ve düşünceleri üzerinden yöneten oyuncu, bu nedenle de hayranlarına daha doğal ve samimi geliyor. Oyuncu, yeni paylaşımlarında hem yüzü olduğu Pantene markası ile yeni bir sürprizlerinin olduğunu duyurdu hem de afili pozuyla göz doldurdu.

Oyuncu, “Geliyor sürprizler” notu ile aşağıdaki kısa video ile sempati kazandı.

 

Demet Özdemir ayrıca güzelliğini sergilediği aşağıdaki pozuyla da takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Oyuncuya iltifatlarda bulunan hayranlar, “Maşallah güzelliğine” diye yazdı.

Demet Özdemir hem afili poz verdi hem yeni sürprizden bahsetti! 7