Ana sayfa TV Programları Beyza Şekerci, annesi ile birlikte Fox TV’ye konuk oldu!

Beyza Şekerci, annesi ile birlikte Fox TV’ye konuk oldu!

tarafından ker_def

Cumartesi günleri Kamera Arkası isimli program ile dizi ve sinema dünyasındaki gelişmeleri aktaran Beyza Şekerci, uzun bir aradan sonra sunuculuk yaparak ekrana dönmüştü. Oyuncu, şimdi de kendi kanalında bir başka programa, annesi ile birlikte konuk oldu.

“Memet Özer ile Mutfakta” programının sunucusu, başarılı şef Memet Özer, birbirinden lezzetli tarifleriyle yeni sezonda ünlü konuklarını Cumartesi günleri mutfağında ağırlamaya devam ediyor.
Özer, sıra dışı, yan yana gelmez diye düşünülen malzemelerle eşsiz tatlar oluşturup, Türk ve Dünya mutfağından lezzetli tabaklar hazırlayarak, konuklarını çok şaşırtacak.

Ayrıca konuklar Memet Özer’den habersiz en sevdikleri yiyecekleri ile programa gelecek ve Memet Özer, dokunuşlarıyla konuklarının getirdiği bu sürpriz malzemelerle farklı yemekler pişirecek.
Türk ve Dünya mutfağından nefis lezzetler, renkli konuklarla keyifli sohbetler eşliğinde, Memet Özer’in mutfağında can bulacak.

“Memet Özer ile Mutfakta” programının 19 Aralık Cumartesi günü konukları FOX’un “Kamera Arkası”nın sevilen sunucusu Beyza Şekerci ile annesi Canan Şekerci olacak. “Memet Özer ile Mutfakta” yeni bölümüyle 19 Aralık Cumartesi saat 11.15’te FOX’ta.