Ana sayfa Dizi İzle Cem, Yasemin’e kurulan tuzağı öğrenip kahroldu! Leke 9. Bölüm

Cem, Yasemin’e kurulan tuzağı öğrenip kahroldu! Leke 9. Bölüm

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisi 9. bölümüyle sezon finali yaptı.

Yasemin’in bir türlü anlatamadığı gerçeği Cem, öğrendi.

Meto’nun itirafını telefondan dinleyen Cem, o gece tekneye Şirin’in binmesi gerektiğini anlatıp Yasemin’in suçsuz olduğunu anlattı.

Baskın sırasında Yasemin’in yanlışlıkla orada olduğunu anlatmasına karşılık inandıramadığını, ifadeyi alan kişinin Birkan olduğunu ve Serpil’in kardeşi olduğunu anlatıp, Yasemin’in ifadesini sakladığını, ona aşık olduğunu açıkladı.

Cem, tüm bu itirafları duyunca Yasemin’e yaptığı haksızlığı gördü.

O anları videodan izleyebilirsiniz…

9. bölümde neler yaşandı?

Cem ve Yasemin arasındaki büyük aşk bitecek mi?

Cem ve Yasemin birbirlerine karşı gerçekleri anlatmak için buluşunca olaylar Arda’nın gelişiyle farklılaşıyor! Cem, Yasemin’e inanmak yerine Arda’ya inanıyor ve annesiyle geçmişte yaşadığı travmaları Yasemin’e karşı kullanınca Yasemin’in tokat atmasına neden oluyor. Birbirlerini seven iki insan artık birbirlerine karşı düşman gibi oluyor. Cem, Yasemin’e inanmamanın bedelini nasıl ödeyecek? Cem, Yasemin’e haksızlık ettiğinin farkına varabilecek mi? Yasemin Cem’i affedebilecek mi?

Hikayemiz; yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını anlatmaktadır…