Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’dan Meryem Uzerli ve kızı Lara’ya açık davet

Cem Yılmaz’dan Meryem Uzerli ve kızı Lara’ya açık davet

tarafından ker_def

Cem Yılmaz, Meryem Uzerli’nin kızı Lara’yı evinde misafir etmek istediğini söyledi
2018 yılında vizyona girecek olan Cem Yılmaz’ın merakla beklenen filmi ‘ArifV 216’ oyuncu kadrosu Maçka G-Mall’da bir araya geldi.

Cem Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya ‘ArifV 216’ oyuncu kadrosunun tamamı katıldı.Toplantıda Özkan Uğur ve Zafer Algöz’ün yanı sıra Ediz Hun, Mert Fırat ve Seda Bakan gibi senaryoya dahil olan yeni oyuncular da yer aldı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda Cem Yılmaz kimin ne yapacağını uygulamalı olarak göstermesi objektiflere yansıdı. Kahkahaların havada uçuştuğu ve son derece neşeli geçen toplantı sonrası ünlü oyuncular basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

EDİZ HUN’U OYNUYORUM
Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ediz Hun şunları söyledi: “Cem Yılmaz’ın sinemacılığı bir tarafa insan olarak mükemmel biri. Sevgili Cem’le çalışmaktan büyük bir mutluluk duyacağım, çok güzel bir senaryo, şimdi de bazı detayları tekrar birlikte görüştük. Her şey yolundadır, zaten film çekimleri yaklaşık 2,5 ay sürecek” daha önce birkaç komedi filminin olduğunu söyleyen Ediz Hun; “Ama ben burada Ediz Hun’u oynuyorum” diyerek oynayacağı karakteri de ağzından kaçırdı.

LARA’YI EVİMİZDE AĞIRLAMAK İSTERİZ
Sözü devralan Cem Yılmaz, “Bu gün çok güzel bir toplantı yaptık, ağabeyimiz Ediz Hun bizi ziyaret etti. Sağolsun bize çok büyük katkıları oldu, Ediz Abi gerçekten daha filmin başında çok moral veren şeyler söyledi. Yapmaya çalıştığımız şeyleri, Türk Sineması ile ilgili köklü bir geleneği devam ettirmek. Çünkü bizim için eski, yeni diye bir şey yok, güzel var çirkin var ve biz de güzeli yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Meryem Uzerli’nin sosyal medya üzerinden ‘Cem Yılmaz’ın oğluna talibim’ açıklaması sorulan ünlü komedyen; “İnsan gururlanıyor tabi ki, küçük Lara’yı her zaman evimizde misafir etmek isteriz” yanıtını verdi. Gazetecilerin, ‘Kemal için tam babasının oğlu diyebilir miyiz?’ sorusuna ise “Ne açıdan” diyen komedyene “Çapkınlık anlamında” denilmesi üzerine gülerek; “Arkadaşlar ben çapkın birisi değilim” yanıtını verdi. Son olarak adı Merve Çağıran’la aşk dedikodusuna karışan Yılmaz, güzel oyuncunun sorulması üzerine gülerek “Ho ho hoooo” diyerek yanıt vermekten kaçındı.
seda-bakan-ozkan-ugur-ic
SEDA BAKAN

“Çok heyecanlıyım, çok güzel bir ekip. Bu ekibin içinde var olmak ve beni de seçtikleri için gurur duydum.”
ÖZKAN UĞURLU

“Zafer demişti sanırım; Evet şampiyonlar ligi kadrosu oldu bence de. Aynı adamlar var ama yeni arkadaşlarla birlikte hep beraber güzel bir kadro oluşturduk.”