Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin çok konuşulan dizisi Kardeşlerim, başarılı oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi!

Atv’nin çok konuşulan dizisi Kardeşlerim, başarılı oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Kardeşlerim dizisi, aldığı başarılı reyting sonuçlarıyla yoluna dolu dizgin devam ediyor. Genç bir oyuncu kadrosuna sahip diziye hikayeyi güçlendirecek yeni bir isim katılıyor.

Yeteneklerini sergileme fırsatı bulan, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Gözde Türker, Lizge Cömert, Recep Usta, Melis Minkari, Berk Ali Çatal gibi genç oyuncuların yanında dizi kadrosunda Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk gibi hikayede önemli karakterlere hayat veren isimler de bulunuyor.

Atv’nin çok konuşulan dizisi Kardeşlerim, başarılı oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi! 7
Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizinin kadrosuna TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Evrim Doğan katılıyor. Oyuncu, dizide esnaf lokantası işleten Gönül karakterine can verecek.

Gönül’ün hikayeye dahil olması Fadik Sevin Atasoy’un canlandırdığı Şengül ile Cüneyt Mete’nin oynadığı Orhan karakteri nedeniyle iki kadın arasında gerginliğe neden olacak. Bu birbirleriyle uğraşan, sürekli didinen, gergin kadınlara ait sahnelerin diziye renk katacağı düşünülüyor.

Arka Sıradakiler, Bizim Hikaye, Kadın, Kardeş Çocukları, Sen Çal Kapımı gibi dizilerle izleyici karşısına çıkan Evrim Doğan, en son olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisine canlandırdığı Nadide karakteriyle konuk oyuncu olarak katılmıştı.