Ana sayfa Sinema Cem Yılmaz’ın yeni filminden sürpriz bir kadın oyuncu ortaya çıktı!

Cem Yılmaz’ın yeni filminden sürpriz bir kadın oyuncu ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Cem Yılmaz, ‘Karakomik Filmler’ projesine başlamak için gün sayıyor.

Cem Yılmaz, geçen kış açıkladığı ‘Karakomik Filmler’ projesine başlamak için gün sayıyor. Çekimlere ağustos ayının ikinci yarısında start vereceğini söyleyen ünlü komedyen, ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’ adlı iki ayrı hikayeyi içeren filminin ilk hazırlattığı afişlerinde oyuncularının sadece isimlerine yer verdi.

Yine Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur ve ağabeyi Can Yılmaz’dan oluşan kemik kadrosundan vazgeçmeyen Cem Yılmaz, bu kez ayrıca Uraz Kaygılaroğlu ve Necip Memili gibi ünlü oyuncularla da çalışacak. Her iki yarıda ayrı hikâyeleri beyazperdeye taşıyarak bir ilke imza atmaya hazırlanan ünlü komedyenin ikinci filminin afişinde adına yer verdiği Cemre’nin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Cem Yılmaz'ın yeni filminden sürpriz bir kadın oyuncu ortaya çıktı! 8

Her iki hikâyede de başrol oynayan Cem Yılmaz’ın ‘2 Arada’ filmindeki partnerinin Cemre Ebuzziya olduğu ortaya çıktı. Konservatuvarı Amerika’da okuyan 29 yaşındaki Ebuzziya, sinemacı bir aileden geliyor. Ümit Utku’nun torunu, Mars grubunun ortaklarından Nilgül Utku’nun kızı, Menderes Utku’nun da yeğeni olan Ebuzziya, ilk oyunculuk tecrübesini Helena karakterini canlandırdığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, daha sonra ilk uzun metraj çalışmasında ise Zeki Demirkubuz’un ‘Bulantı’ filminde kamera karşısına geçmişti.

Cem Yılmaz'ın yeni filminden sürpriz bir kadın oyuncu ortaya çıktı! 9

Ebuzziya, bir röportajında kariyerinin ilk dönemlerinde ailesinin kendisine destek vermediğini, Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminin seçmelerine katıldığı halde kadroya alınmadığını anlatmıştı. Bu kez Cem Yılmaz’ın yeni filminde rol alacak olan genç oyuncu, geçen yıl Ferzan Özpetek’in ‘İstanbul Kırmızısı’ filmindeki performansıyla da büyük beğeni toplamıştı. (Medyatava/Birsen Altuntaş)