Ana sayfa Sosyal Medya Cemal Hünal büyük bir işe atım attı, çok şaşıracaksınız!

Cemal Hünal büyük bir işe atım attı, çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Cemal Hünal yazıyor, çiziyor, sete gidiyor, çocuk büyütüyor! Ünlü oyuncu Cemal Hünal bir süredir gözlerden uzaktı. Oyuncu, magazin muhabirleri ile sokakta karşılaştı ve soruları yanıtladı.

Yazıp çizmeye devam eden ünlü oyuncu, sete gittiğini ve çocuk büyüttüğünü belirterek, yoğunluğunun fazla olduğunu söyledi. Pandemiye değinen oyuncu, “Bu süreci nasıl atlatacağımızı bilmiyoruz, bilmediğimize göre hazırlık yapıyoruz” diye konuştu.

Cemal Hünal, pandemi döneminde yaptıklarını şöyle özetledi: “Bahçede tarımla uğraştık. Atlarım olduğu için biraz özgürdüm, hayvan bakmaya gidip geliyordum. Yazdım bol bol, çocukla oyun oynadım. 5 yaşına dönüş yaptım bayağı bir süre,şikayetim yok. Halime şükrediyorum.”

Bir film projesi olduğunu anlatan Cemal Hünal, ayrıca bir dizi projesi için de çalıştığını ifade etti. Dizi hakkında detay vermeyen oyuncu, bir yapım şirketi kurduklarını ve bu nedenle dizi hakkında detay veremeyeceğini de anlattı.

Dizinin de kendi projelerinden bir tanesi olduğunu anlatan Cemal Hünal, ilk olarak bir reality show programı yapacağını vurguladı ve şöyle konuştu: “İlk önce reality show ile başlayacağız. Oldukça kapsamlı bir proje. İnşallah çocuklarla birlikte çalışıp, çocuklar için olumlu bir şey yapabileceğimiz proje olmasını temenni ediyoruz. Ondan sonra gidişata göre göreceğiz.”

Cemal Hünal röportajını videoda bulabilirsiniz.