Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan’dan sonra ikinci büyük doping etkisi!

Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan’dan sonra ikinci büyük doping etkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin ilk sezonunun ardından ikinci sezon öncesinde büyük bir gizem oluşturulmuş ve Hayri karakteri ortaya atılmıştı. Bu karakteri kimin canlandıracağı ve hikayede nasıl bir değişim ortaya koyacağı da geçen yıl en çok konuşulan konulardan birisi olmuştu. Aslında bu durum diziye doping etkisi de yapmış ve ikinci sezonun Hayri karakterinin gizemi üzerinden sürdürülmesi ile reytingler yüksek seviyede tutulmuştu.

Cihangir Ceyhan’ın Hayri karakteri ile ikinci sezonun başında yaşattığı doping etkisi ile birlikte dizi üçüncü sezonda da bu karakter üzerinden etkili şekilde ilerliyor. Nalan ile Hayri karakterlerinin yakınlaşması ve çevrelerinde yaşanan gelişmeleri odak noktasına alan Camdaki Kız dizisine, ikinci doping etkisi olacak karar da alındı.

Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan'dan sonra ikinci büyük doping etkisi! 9

Bu karar diziye yine gizemli bir erkek karakteri oldu. Bu karakteri canlandıracak isim ise Cemal Hünal olarak belirlendi. Perşembe akşamları yayınlanan Kanal D dizisinin çok güçlü rakipleri var. Show TV’deki Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve atv’deki Aldatmak dizileri etkili bir çıkış sergiledi. Fox TV’deki Mahkum dizisi her ne kadar çok iyi bir ikinci sezon başlangıcı yapamamış olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu kendisine çekiyor.

Camdaki Kız’ın rakipleri ile giriştiği bu mücadele öne çıkması için gizemli ve hikayeyi doğrudan etkileyecek yeni bir karakter çok işe yarayacaktır.

Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan'dan sonra ikinci büyük doping etkisi! 10

Yer aldığı projeler ile seyircinin beğenisini kazanan sevilen oyuncu Cemal Hünal, Camdaki Kız ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. 1976 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, 2008 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor.

Asi isimli dizideki Kerim karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, en son Sadakatsiz dizisinde Sinan karakterini canlandırmıştı. Bu rolden 1 yıl sonra bu sefer Camdaki Kız dizisine Emir karakteri ile katılan Cemal Hünal, gizemli bir hikayeyi de izleyicilerle buluşturacak.

Cihangir Ceyhan’ın ilk sezonda yarattığı büyük etkinin ardından, Cemal Hünal’ın da izleyiciler üzerinde iz bırakacak bir etki yaratması bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan'dan sonra ikinci büyük doping etkisi! 11

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisinin yeni bölümlerinde Emir karakterinin neler yapacağı merakla bekleniyor.