Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Tövbeler Olsun dizisi kritik virajda!

TRT1’in Tövbeler Olsun dizisi kritik virajda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun ilk dizisi TRT1 ekranında yayınlandı. Tövbeler Olsun isimli komedi yapımı Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlandı ama bazı eleştiriler de aldı.

Güven Kıraç ve Erkan Can dizinin başrolünde yer alıyor. İpek Tuzcuoğlu da kadroda önemli bir görev üstleniyor. Dizinin ekibinde Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur gibi önemli oyuncular da var…

Bu kadroya böyle bir yapımın yakışmadığı yorumları sosyal medyada yer alıyor. Kadro böyle sevilen ve başarılı isimlerden oluşunca, TRT’nin komedi dizisinden beklenen de ekranı şenlendirmesi oldu. Beklenti yüksek olduğu için de ilk bölüme yapılan eleştiriler oldukça sertti.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bütünde bir kopukluk olduğu uyarısı yaptı ve ilk bölümünde hüsran olduğunu vurguladı. Bu eleştirilerden sonra dizinin 16 Ağustos Pazar günü yayınlanacak ikinci bölümü büyük önem taşıyor. Kritik bir virajı temsil eden ikinci bölümün izleyicinin kanaatinin oluşmasında etkili olması bekleniyor.

Tövbeler Olsun 2. bölümden 2. fragman yayınlandı. Yeni görüntüleri ve yeni bölümün detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Namzet Horanta’nın geçirdiği ölümcül kazanın sonrasında yaşadığı değişim ve geçmişte yaptığı hataları ile yüzleşme sürecine tanık olacağız…

İlk olarak eski ortağı ve can dostu Osman’dan af dileyen Namzet, Osman’dan beklediği cevabı alamasa da pes etmez… Hakkını yediği, kalbini kırdığı tüm insanlardan helallik almak için çıktığı bu yeni macerada en büyük destekçisi kızı Nazmiye olacaktır.

Kazadan sonra Namzet’in geçirdiği bu büyük değişimi anlayan Nazmiye; babasının geçmişte kalbini kırdığı Gül ile buluşması için onu cesaretlendirecektir.

Bu gizli buluşmayı öğrenen Latife, Namzet’ e nasıl tepki verecek? Geçmişten gelen bu gizemli kadın Namzet’i affedecek mi?

Tüm bu soruların cevabı 16 Ağustos Pazar saat 20.00’de TRT 1’de…