Ana sayfa Sinema Cemal Hünal’lı Zevcat filmi olaylı bir şekilde sete çıktı!

Cemal Hünal’lı Zevcat filmi olaylı bir şekilde sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Cemal Hünal’ın yer aldığı Zevcat isimli filmin ekibi sete çıktı. Ancak film ekibi sete çıkar çıkmaz ortalık karıştı. Filmin başrol kadın oyuncularından biri değiştirildiği iddia edildi.

Yönetmenliğini Beyza Er’in üstlendiği film için bir süredir çalışmalar sürüyordu. Hazırlıklar sona erdi ve film ekibi kısa süre önce sete çıktı. Ancak setin ilk günlerinde yaşanan oyuncu değişikliği gündem konusu oldu.

Bu iddiaya göre dizinin başrol kadın oyuncularından biri olan Yağmur Ün, iki aylık hamile olduğu ortaya çıkınca filmin oyuncu kadrosundan çıkarıldı. Başrol oyuncusu Cemal Hünal’ın “Hamile bir kadınla darp sahnelerinde oynamam riskli olur” diyerek Ün’ün filmde oynamasını istemediği ve onun yerine Bahar Şahin’le anlaşıldığı iddia edildi.

Cemal Hünal’lı Zevcat filmi olaylı bir şekilde sete çıktı! 125

Ancak görünüşe göre iddia doğru çıkmadı. Çünkü Yağmur Ün’ün, filmin yönetmeni Beyza Er’le birlikte çekildiği ve zafer işareti yaptığı bir fotoğrafı ortaya çıktı. Bu durum da akılları bir hayli karıştırdı. Yağmur Ün sette her şeyin yolunda olduğunu duyurdu. Ayrıca Bahar Şahin de filmin setinden yaptığı paylaşım ile hayranlarına müjde verdi.

Yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek’in üstlendiği Altayaz Production ve Kum Film imzalı film Bahar isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Girişimcilik kursunu yeni bitiren kendi atölyesini açma hayalleriyle yaşarken yolu evli ve çocuklu Kadir’le kesişiyor ve hayatını bambaşka bir hal alıyor.

Kadir’le imam nikahıyla evlenen Bahar, üzerine kuma geldiği kadınla birlikte aynı evde yaşamaya başlıyor. Senaryosunu Mert Selek ve Meryem Beyza Er’in birlikte kaleme aldığı Zevcat Amerika ve Türkiye’de vizyona girecek.