Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba Doktoru’nun Hakan’ı Ozan Akbaba’nın izleyiciye bir teşekkürü var!

Kasaba Doktoru’nun Hakan’ı Ozan Akbaba’nın izleyiciye bir teşekkürü var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kasaba Doktoru adlı dizide başrolde yer alan Ozan Akbaba, etkili performansı ile izleyicinin takdirini topladı.

6 sezon boyunca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı ‘İlyas Çakırbeyli’ karakteriyle de büyük beğeni toplayan oyuncu aynı zamanda geçtiğimiz yıl, hikayesi kendisine ait olan, araba ve sürat tutkusunun peşinde, yıllardır hayalini kurduğu Anka adlı film projesini tamamlamış,  film 28 Ocak’ta sinema perdesinde izleyicisiyle buluşmuştu.

Filmin sinemadan sonra hangi dijital platformda izleyiciyle buluşacağı merakla bekleniyordu. Süleyman Mert Özdemir’in yönettiği, Deniz Işın, Uğur Uzunel ve Engin Hepileri gibi ünlü isimlerin rol aldığı film 1 Temmuz’da Netflix’te görücüye çıktı.

Kasaba Doktoru'nun Hakan'ı Ozan Akbaba'nın izleyiciye bir teşekkürü var! 7

Ozan Akbaba’nın filmi Netflix’de de izleyiciden yoğun ilgi gördü. Ünlü oyuncu, bu ilgiye kayıtsız kalmadı ve izleyiciye teşekkür etti.

Oyuncu sosyal medya paylaşımında, “2 hafta boyunca 1. sırada kalmayı başaran Anka filmi hala top 10 film listesinde. Buna vesile olan siz değerli izleyicilere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını MGX Film’in üstlendiği ve Türkiye’nin ilk hız-aksiyon filmi olmasıyla dikkat çeken, hız tutkunu bir karakterin hikayesinin anlatıldığı Anka’nın yönetmen koltuğunda Sinan Mert Özdemir oturuyor.

Filmin güçlü oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise Ozan Akbaba ile birlikte Uğur Uzunel, Deniz Işın, Atilla Şendil, Engin Hepileri ve Serdar Orçin var.