Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koç’a öyle bir düğün hediyesi seçti ki günlerce konuşulur!

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koç’a öyle bir düğün hediyesi seçti ki günlerce konuşulur!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ve yaz sonu nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, haklarında art arda çıkan haberlerle magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Magazin basınında yer alan haberlere göre ikili düğün tarihini 28 Ağustos olarak belirledi. Ancak iki ünlü ismin ağzından da henüz net bir tarih telaffuz edilmiş değil.

Ünlü çift şimdi de Demet Özdemir’in müstakbel eşine aldığı düğün hediyesi ile gündemin ilk sıralarına yerleşti. Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ köşesinde Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’a düğün hediyesi olarak Audemars Piguet’in 1 milyon liralık saatini seçtiğini yazdı.

Demet Özdemir nişanlısı Oğuzhan Koç'a öyle bir düğün hediyesi seçti ki günlerce konuşulur! 7

Çiftin birbirlerine alacakları düğün hediyesi aynı zamanda aşklarının sembolü olacak. Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç için seçtiği saat, fiyatıyla dudak uçuklattı. Audemars Piguet’in Royal Oak serisindeki saatin güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla.

Saat aynı zamanda Hollywood yıldızlarının saati olarak biliniyor ve Jay-Z, Will Smith, John Legend, Justin Bieber gibi yıldızların kolunu süslüyor.

Mehmet Üstündağ yazısında; “Markanın, çelik tasarım kronograf saatini seçen güzel yıldız, hediye için kesenin ağzını açmış. Kariyerinde de çıtayı hep en tepeye koyan Özdemir, damat hediyesi konusunda çıtayı oldukça yükseltti. Bakalım bu çıtayı aşan çıkacak mı” ifadelerini kullandı.