Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ile Burak Çelik’in bu halleri sosyal medyada hayranlarını mest etti!

Cemre Baysel ile Burak Çelik’in bu halleri sosyal medyada hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisi Fox TV ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin her yeni bölümünün büyük bir merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin de çok başarılı bir dizi çifti olması, hikayenin de sevilmesi ile birlikte Senden Daha Güzel, yaz döneminin başarılı yapımlarından birisi oldu.

İçimizdeki Ateş, Sevmek Zamanı, Gizli Saklı dizilerinin final yapmasının ardından Seni Kalbime Sakladım ve Ah Nerede dizileri için de final kararlarının alınması izleyenleri üzdü. Yaz döneminde birbiri ardına diziler final yaparken, Senden Daha Güzel ise yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Cemre Baysel ile Burak Çelik'in bu halleri sosyal medyada hayranlarını mest etti! 7

Dizinin iyi reytingler almasının altında izleyicilerin en başından bu yana hikayeye ve başrolde yer alan Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisine olan ilgisinin yüksek olmasının payı da var. İki genç oyuncu dizinin setinde çok başarılı bir uyum ve enerji sergiliyor. Bu durum da sahnelere yansıyor ve Efsun ile Emir karakterlerinin sosyal medyada büyük etkileşimler oluşturmasına vesile oluyor.

Sosyal medya kullanıcılarının binlerce tweet atarak her gün Senden Daha Güzel dizisinden ve başrol çiftinden bahsetmesi çok etkili bir tanıtım da oldu…

Senden Daha Güzel dizisi salı akşamları yeni bölümleri heyecanla beklenen bir yapım ve şu anda da işler yolunda gidiyor.

Dizinin kamera arkasından yeni görüntüler de paylaşıldı. 8. bölümün çekimleri sırasında neler yaşandığının detaylarını bu videolardan izleyebilirsiniz.

Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin ne kadar başarılı bir uyum sergilediklerini, sette ne kadar iyi anlaştıklarını ve ekibin de ne kadar yoğun bir şekilde diziyi yetiştirmek için çaba harcadığını kamera arkası görüntülerinden görebilirsiniz.

Fox TV’nin yaz dönemi için izleyicilere sunduğu ve başarılı çıkışı ile de göz dolduran Senden Daha Güzel dizisinin eğlenceli hikayesi sadece Türkiye’de değil, yurt dışındaki birçok farklı bölgede de beğeni ile takip ediliyor.