Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisinin final bölümünün kamera arkasını izleyenler aynı şeyi düşündü!

Gizli Saklı dizisinin final bölümünün kamera arkasını izleyenler aynı şeyi düşündü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz çarşamba günü final bölümü yayınlanan Gizli Saklı dizisi, 8 bölümlük bir yapım olarak kaldı. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bu kadar kısa süreli bir iş olması dizi hayranlarını çok üzdü.

Özellikle de iki genç oyuncunun başroldeki uyumu ve yüksek enerjisini görenler Gizli Saklı dizisinin harcandığını ve böyle güzel bir ikilinin de ekran için büyük kayıp olduğunu düşünüyor. Ayrıca dizinin final bölümünün kamera arkası görüntüleri yayınlandı ve Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın set arkasındaki halini görenler final olmasına daha da çok üzüldü.

Sosyal medyada sitem dolu yorumlarda bulunan izleyicilerin ortak görüşü ise böyle güzel bir dizi çiftinin heba edilmesi oldu. Bir izleyici şöyle yazdı: “Diziyi mahvettiniz, böyle bir dizi kolay kolay olmaz. Oyuncu uyumu ve senaryo çok iyiydi. Gizli Saklı ailesini çok özleyeceğiz.”

Hayranlar dizinin reyting nedeniyle dizinin bu şekilde son bulmasına isyan ederken, Gizli Saklı dizisine doyamadıklarını ve onları çok özleyeceklerini belirten ifadeler kullandı.

Yaz döneminin en iyi dizilerinden birisinin Gizli Saklı olduğu görüşünde olan izleyiciler, kamera arkası görüntülerinde Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’ın ne kadar güzel bir partner olduğunun bir kez daha anlaşıldığını ve onların bu halini izlemeye doyamadıklarını belirten yorumlarda bulundu.