Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinin setinde oyuncuların aşırı sempatik halleri!

Tozluyaka dizisinin setinde oyuncuların aşırı sempatik halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Tozluyaka dizisi, çok iyi bir çıkış sergiledi. Yaz döneminin en iyi reytinglerini alan yapımlarından birisi olan Tozluyaka’da hem tecrübeli isimler hem de genç oyuncular yer alıyor.

Gençlerin enerjisi, tecrübeli isimlerin de sahnelere kattığı ruh ile Tozluyaka dizisi farklı ve izleyenleri mutlu eden bir hikaye konumuna geldi. Hikayesi ile de dikkatleri çeken dizi umudu da aşılayan bir görüntü çiziyor.

Zulme karşı duran, adaletsizliklere vurgu yapan hikayesi ile Tozluyaka, sevgiye aç olanların ekran başında o sevgiyi bulma çabasının da bir ürünü oldu. Dizinin hikayesi güncel hayatı da kapsadığı için ilginin yüksek olmasına şaşırmamak lazım.

Aslında herkesin kendisinden bir parçayı bulabileceği Tozluyaka dizisi, hem hikayesi hem oyuncuların yüksek enerjisi ve uyumu ile yaz döneminin en başarılı projelerinden birisi haline geldi.

Dizinin kamera arkası görüntülerini izleyenler de gençlerin aşırı sempatik hallerine şaşırmadan edemiyor. Bir gençlik draması olarak öne çıkan dizide; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın gibi tecrübeli isimler bulunuyor.

Tozluyaka dizisinin setinde oyuncuların aşırı sempatik halleri! 7

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Arslan, Özgür Daniel Foster, Ahmet Haktan Zavlak, Durukan Çelikkaya gibi genç oyuncular da dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesi tarafından beğeni topladı.

Özellikle piyasaya yeni giriş yapan genç oyuncuların katkılarının ne kadar önemli olduğu da Tozluyaka’nın başarılı çıkışıyla daha net bir şekilde gözüküyor.

Tozluyaka dizisinin kamera arkasında gençlerin tecrübeli oyuncularla bir arada sempatik hallerini izleyebilirsiniz. Dizinin aile ortamı görüşündeki setinde eğlence hiç bitmiyor.

Gençlerin yüksek enerjisi ve setteki eğlenceli anlar birbirlerine kısa sürede ne kadar çabuk uyum sağladıklarının da bir göstergesi oldu.

Bir izleyici, “Aşırı sempatik, insan izlemeye doyamıyor” yorumunu yaptı ve birçok kişi de aynı şeyi düşünüyor.