Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel, tıpatıp annesi çıktı!

Cemre Baysel, tıpatıp annesi çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde oynadığı Fatoş karakterinden sonra büyük dikkat çekmişti genç oyuncu Cemre Baysel. 1994 doğumlu oyuncu, 2014 yılından beri dizilerde rol alıyor. Yeşil Deniz isimli günlük dizi ile tanınan Baysel, Aşk Laftan Anlamaz, İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma dizilerinde de oynamıştı. Ancak kendisinin en çok dikkat çeken dizisi Ramo oldu.

Bir sezon rol aldığı Ramo’nun ardından Sol Yanım isimli dizide başrol oynadı. Dizisi kısa süren oyuncu, geçtiğimiz yaz Aytaç Şaşmaz ile birlikte romantik komedi dizisi Baht Oyunu ile yeniden izleyici karşısına çıktı. Böylece romantik komedilerin de aranan oyuncusu olmayı başardı adeta!

Daha çok dramda görmeye alıştığımız Cemre Baysel’i romantik komedi yapımlarına çok yakıştıran izleyiciler, büyük bir hayranlıkla izliyorlar genç oyuncuyu. Cemre Baysel, bu yaz da ekrana yine çok sevilen Senden Daha Güzel dizisi ile birlikte geliyor. Burak Çelik ile başrolünde oynadığı dizideki Doktor Efsun karakteri ile de çok beğenilmekte.

Sosyal medyada da hayranları sayesinde gündemden düşmeyen oyuncu, ilgiyle takip ediliyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Fox TV’de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Program öncesi sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafıyla hayranlarını hem şaşırttı hem de çok mutlu etti.

Cemre Baysel’i bu özel günde yalnız bırakmayan annesi de kuliste kızının heyecanına ortak oldu. Baysel, annesi ile çekilen program öncesi pozunu instagram sayfasından paylaştı. Annesinin isminin Fatoş olması da Ramo dizisiyle ilgili güzel bir ironiydi.

Cemre Baysel, tıpatıp annesi çıktı! 7

Cemre Baysel paylaşımına; “Canım annem. Canım dostlarım, küçük kız kardeşlerini yine yalnız bırakmadılar. İyi ki varsınız” notunu düşerken hayranlarından pek çok beğeni ve yorum aldı.

Cemre Baysel’in annesi Fatoş Baysel de aynı fotoğrafı kendi sosyal medya hesabında yayınladı ve “Prensesim bu akşam Fox TV’de” notunu ekleyerek sevenlerine duyurdu. Anne kızın fotoğrafları sosyal medyada bir anda dağıldı. Hayranları Cemre Baysel’in annesine olan benzerliğini özellikle dillendirdiler.

Makyajı ve kıyafeti ile çok beğenilen Cemre Baysel’in güzelliğini annesinden aldığı da fotoğraflarda görülmekte. Anne kızın birbirlerine olan benzerliği için Baysel’in hayranları pek çok yorum yaptılar.

Bu arada Cemre Baysel, konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programında ilk kez bir talk show programına katıldığını da belirterek hep bunu hayal ettiğini, çok mutlu olduğunu belirtti. .