Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel ve Özge Yağız’ı aynı sette buluşturan Sol Yanım dizisinden son gelişmeler!

Cemre Baysel ve Özge Yağız’ı aynı sette buluşturan Sol Yanım dizisinden son gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dönemin yıldız adayları arasında gösterilen Cemre Baysel ile Özge Yağız, Star TV’nin yeni dizisinde birlikte rol alıyor… Sol Yanım isimli dizinin çekimleri devam ediyor. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin farklı bir hikayesi var. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2014 yılında Yeşil Deniz dizisinde Gonca karakteri ile oyunculuğa adım atan Cemre Baysel; İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma ve Ramo dizilerinde büyük tecrübe kazandı. Geçen sezon Ramo’da Fatoş olarak öne çıkan oyuncu, Elimi Bırakma dizisinde ise Melis karakteri ile iz bırakmıştı.

Özge Yağız ise 2016 yılında Adını Sen Koy isimli dizide Zeliha karakterine hayat verdikten sonra Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde adını duyurdu… Geniş kitleler tarafından tanındığı Yemin dizisinden 2. sezon sonunda ayrılan oyuncu Reyhan karakteri ile akıllara yazılmıştı. Kariyeri adına riskli bir karar veren oyuncu, tutan bir yapımda yer almaktansa daha geniş kitleler ulaşmak adına Sol Yanım isimli Star TV dizisinde devam etmeyi tercih etti.

Cemre Baysel ve Özge Yağız' aynı sette buluşturan Sol Yanım dizisinden son gelişmeler! 1

Özge Yağız, yeni dizisinde Yeni Hayat ile beğeni toplayan Tolga Mendi ile başrolde buluştu. Cemre Baysel’in Elimi Bırakma dizisindeki Arda karakterine hayat veren arkadaşlarından Erme Bey de Sol Yanım dizisinde yer alıyor.

Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez gibi isimleri de yine Sol Yanım isimli BKM projesinde göreceğiz.

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Melis Civelek ile Özlem Çadırcı yazıyor.

Sol Yanım’ın nasıl bir hikayesi var?

Cemre Baysel ve Özge Yağız' aynı sette buluşturan Sol Yanım dizisinden son gelişmeler! 2

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesinin konu alındığı ‘Sol Yanım’ın hikayesi şöyle:

Zenginliğin tüm ihtişamını yaşadıktan sonra ufak bir mahallede yeni hayatlarına alışmaya çalışan anne ve kızının sırları ile Kutlusoy ailesinin sırlarının birbirine düğümlenmesi yer alıyor.

Bir yanda tek başına hayatı öğrenen Serra, diğer yanında ise olağanüstü zenginliğin içinde hesaplara ve sırlara boğulmuş Kutlusoy ailesinin veliahtı Selim…

Aşkların tesadüflere, tesadüflerin aşklara kapı araladığı bu hikayede; hem çözülmesi gereken düğümler hem de her düğümde ortaya çıkan yeni sırlar var.