Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’ın yeni dizi heyecanı ve Ece Üner ile atışmasıyla ilgili yeni sözleri!

Deniz Çakır’ın yeni dizi heyecanı ve Ece Üner ile atışmasıyla ilgili yeni sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, koronavirüs pandemisi nedeniyle tiyatro yapamamanın sıkıntısını yaşıyor. Oyuncu, uzun yıllardır dizilerle birlikte tiyatro kariyerini de sürdürüyordu. Ancak son dönemde sahneye çıkmamak oyuncu adına büyük kayıp oldu…

Deniz Çakır, yeni sezonda da yeni bir dizinin hazırlığı içinde. Oyuncunun, Şahmeran isimli yeni dizide yer alacağı ile ilgili haberler çıkmıştı. Ancak sonra kadroda olmadığı belirlendi. Muhabirlerle karşılaşan Deniz Çakır, her şeyin yolunda olduğunu ve yeni bir projeye başlayacağının müjdesini verdi.

Henüz net olarak bilinmeyen proje hakkında Deniz Çakır, “Yeni projem var, ona hazırlanıyoruz. Tiyatro sahne yapamıyoruz. Sahneyi uzaktan yapmaya çalışıyoruz. Radyo tiyatroları yapıyoruz. Sahne bu sene öyle maalesef, ama dizi başlayacak, çok az kaldı” ifadesinde bulundu.

Muhabirler tarafından Deniz Çakır’a Kim Kardashian’ı eleştiren haber spikeri Ece Üner’in üslubuna yönelik sözleri de hatırlatıldı. Çakır, “Ben Kim Kardashian ile ilgili hiçbir açıklama yapmadım, yapmam da arkadaşlar. Bir sunucunun üslubunu eleştirdim, bu kadar. Böyle bir şey yapar mıyım, ben” diye konuştu.