Ana sayfa Dizi Arşivi Cennet’in Gözyaşları Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Cennet’in Gözyaşları Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Cennet’in Gözyaşları, yapımcılığını Süreç Film’ in yaptığı, Sadullah Celen ve Aysun Akyüz Mehdiabbas’ın yönettiği ‘Tears of Heaven’ adlı Kore yapımından uyarlanan 2017-2018 yıllarında ATV’de yayınlanan dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Berk Atan, Almila Ada, Esra Ronabar’ın başrollerinde yer aldığı dizi, dikkat çeken bir hikayeye sahipti. Dram projesi olması ve başarılı oyunculuk performanslarının ortaya konması diziyi uzun süre ekranda tutmaya yetti. Cennet’in Gözyaşları, yurt dışında da ilgi gören Türk dizilerinden birisi olmayı başardı.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: ATV
Yapımcı: Süreç Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2017- 17 Haziran 2018
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Alp Yenier
Başrol: Berk Atan, Almila Ada, Esra Ronabar
Oyuncular: Yusuf Akgün, Zehra Yılmaz, Şencan Güleryüz, Hazım Körmükçü, Ebru Nil Aydın, Çiçek Acar, Süeda Çil, Ebru Destan, Sude Nur Yazıcı, Oktay Çubuk, Güler Ökten, Ali İpin.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/cennet_in
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_cbDSZgXBtRDb_Xasa4HLg
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/klasik-diziler/cennetin-gozyaslari/hakkinda

TÜM HABERLER:

Cennet’in Gözyaşları dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Kore yapımı ‘Tears of Heaven’ dizisinden uyarlanan Cennet’in Gözyaşları dizisinin konusu, bir anne ile kızının aradan yıllar geçse de kopmayan bağı üzerine kurulu. Ağır bir konuya sahip dram türündeki dizinin orijinali 114 bölümdü ancak ülkemizde beklenen ilgiyi görmeyen Cennet’in Gözyaşları, 36 bölüm yayınlanarak ekranlara veda etti.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennetin Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların. Çünkü hiç kimse kaderinden asla kaçamaz.

Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet babaannesi Mukaddes’le beraber yoksul mahallede yaşamaktadır. Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim’le yolları kesişir.

SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa, Cennet’in fakülteden arkadaşıdır. Ve Selim’le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim’i Melisa’nın yanında görünce şok olur. Melisa’nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu, Cennet’e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet’in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet’le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Berk Atan (Selim Arısoy)
Almila Ada (Cennet Yılmaz)
Esra Ronabar (Arzu Soyer)
Yusuf Akgün (Orhan Soyer)
Zehra Yılmaz (Melisa Soyer)
Şencan Güleryüz (Cengiz Arısoy)
Hazım Körmükçü (Mahir Soyer)
Ebru Nil Aydın (Sema Soyer)
Çiçek Acar (Nilgün Arısoy)
Süeda Çil (Suna Gürsu)
Ebru Destan (Özlem Arısoy)
Sude Nur Yazıcı (Beste Tuna)
Oktay Çubuk (Ömer Gürsu)
Güler Ökten (Mukaddes Yılmaz)
Ali İpin (Rıza Soyer)

Cennet’in Gözyaşları Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Cennet’in Gözyaşları dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Dizinin iç çekim mekanları oldukça gösterişli. Zenginlik ve lüksün ön planda olduğu iç çekimler Beykoz açıklarında güzel bir villada yapıldı. Dizinin dış çekimleri ise İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirildi.

JENERİK:

Cennet’in Gözyaşları dizisinin müzikleri Alp Yenier’e ait. Dram türündeki dizinin jenerik müziği de oldukça duygusal ve dikkat çekici.

FRAGMANLAR:

Cennet’in Gözyaşları dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Cennet’in Gözyaşları dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Cennet’in Gözyaşları dizisi 24 Eylül 2017 tarihinde yayınlanmaya başladı. Deneyimli oyuncu kadrosuyla ekranlara iddialı giriş yapan dizinin ömrü fazla uzun sürmedi. Beklenen ilgiyi görmeyen dizi 36 bölüm yayınlanarak 17 Haziran 2018 tarihinde ekranlara veda etti.

Cennet’in Gözyaşları dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Cennet’in Gözyaşları dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Dilek Kavraal – Kahramanım

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizinini kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Aşağıda bu görüntülerden bazılarını izleyebilirsiniz.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Cennet’in Gözyaşları dizisinin çok izlenen sahneleri aşağıda görebilirsiniz. Dizinin diğer etkileyici sahnelerini Youtube resmi sayfasındaki ‘Oynatma Listesi’nden izleyebilirsiniz.

Nikahta büyük şok!

Dokunma Kızıma!

Cennet ve Selim sonunda evleniyor!

Eski defterler sonsuza dek kapandı

Selim gerçekleri öğreniyor

DÜNYADA CENNET’İN GÖZYAŞLARI

Cennet’in Gözyaşları dizisi Türkiye’de beklenen ilgiyi göremese de 50’den fazla ülkeye satıldı. Eccho Rights’ın dağıtımını üstlendiği dizi Afrika’nın Sahra Altı bölgesinde yayınlanmak üzere Canal+ tarafından satın alındı. Bölge, Afrika’nın Arap Devletleri’nin bulunduğu Kuzey Afrika dışında kalan bölgesi olarak biliniyor. Ayrıca Myannmar’da yayınlanmak üzere MKCS Global tarafından da alındı. Drama dizisini ülkede kadınlara yönelik yapan 4ladies kanalı yayınlayacak. Türk dizilerinin tüm klasik yapı taşlarını içinde barındıran dizi bazı ülkelerde ‘Cennet’ adıyla yayınlandı dizi İspanya’da da yayınlanmaya başladı.