Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı çok özel bir dizi projesi olduğunu bir kez daha kanıtladı!

Gönül Dağı çok özel bir dizi projesi olduğunu bir kez daha kanıtladı!

tarafından ker_def

Dördüncü sezonda da izleyicilerle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, sezonun en iyi reytinglerini elde eden yapımlardan birisi olarak öne çıkıyor. Cumartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranında buluşturan Gönül Dağı, 4. sezonun 5. bölümünde de yine çok iyi reytingler elde etti.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine Eskişehir ilinin Sivrihisar ilçesinde devam ediliyor.

Tüm izleyici gruplarında da Cumartesi akşamlarının birincisi olmayı sürdüren Gönül Dağı dizisi, 8’e yakın reytingleri ile yine başarısını ortaya koydu. 108. bölümü geride kalan ve bugüne kadar hep çok başarılı sonuçlar elde eden Gönül Dağı’nın Türk televizyon tarihindeki en önemli projelerden birisi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu kadar uzun süren ve bu kadar da istikrarlı bir şekilde ilerleyen hem hikaye hem oyunculuk performansı hem de güçlü reytingleri ile Gönül Dağı dizisi, haklı bir gurur yaşıyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.