Ana sayfa Dizi Haberleri Cennet’in Gözyaşları’nda oynayan Almila Ada, yeni bir diziyle dönüyor!

Cennet’in Gözyaşları’nda oynayan Almila Ada, yeni bir diziyle dönüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Daha önce iki dizide yer almasına karşılık, ilk olarak Adı Efsane dizisiyle izleyicinin dikkatini çeken ve çok beğenilen Almila Ada, geçtiğimiz sezonda ise Atv’de yayınlanan Cennet’in Gözyaşları dizisinde Cennet karakteriyle başrolde yer almıştı.

Dizinin reytingleri yeterli gelmeyince bir sezonluk ömrü oldu. Almila Ada’nın yeni sezondaki adresi ise ortaya çıktı.
Genç oyuncu, günümüz ve geçmiş arasında bir döngünün anlatılacağı Kırık Ayna dizisinde oynayacak.

Fox TV için çekilen dizide Almila Ada’nın yanı sıra Pınar Deniz, Berk Cankat ve Hatice Aslan da oynuyor.

Hikayesiyle Ezel dizisine benzetilen Kırık Ayna, 1978’lerden günümüze uzanan bir hikayeyi ele alıyor.

Gazinolarda assolistlik yapan Melike isimli bir kadının, daha sonra her şeyini kaybedip tuvaletçilik yapmaya başladığı ve şöhret yolculuğunda başından geçenlerin anlatıldığı bir dizi.

Almila Ada, Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu’nun kızını oynamıştı. Cennet’in Gözyaşları’nda da Esra Ronabar’ın kızını oynadı. Usta isimlerle oynama şansı yakalayan Almila Ada’nın yeni dizisindeki rolü de merakla bekleniyor.

Genç oyuncu, ilk başrolü olmasına karşılık Cennet’in Gözyaşları’nda iyi bir iş çıkardı. Yeni dizisinde bu kez başrolde olmasa da kadroya dahil olması, yapımcıların dikkatini çekmeye devam ettiğinin de bir göstergesi.

Cennet'in Gözyaşları'nda oynayan Almila Ada, yeni bir diziyle dönüyor! 7

Peki Almila Ada kimdir?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası gazeteci, annesi ise moda tasarımcısı ve öğretmendir. Küçük yaşlarda baleye ilgi gösterdi ve bale eğitimi aldı. Annesinin işi gereğince bir süre Rusya’da yaşadı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda bir süre bale ve piyano dersleri aldı. Sonrasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tam zamanlı olarak bale eğitimini tamamladı ve Londra’ya giderek bale ve sahne sanatları üzerine eğitim aldı. Burada bir cast direktörü tarafından teşvik edildi ve oyunculuğa başladı.

Yenilmezler: Ultron Çağı filminde Scarlett Johansson’un küçüklüğünü canlandıracak bir balerin aranması üzerine seçmelere katıldı ve kazandı. Bu rolünden sonra oyunculuğa olan ilgisi arttı. Aşil tendonu ve kemik sorunu yaşadığı için fizik tedavi görmek üzere İstanbul’a geldi. Bir sezon Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol aldı. Sonrasında diksiyon dersleri almaya başladı. Ardından da kısa bir süre Kırgın Çiçekler adlı dizide rol aldı. 2017 yılında ise Adı Efsane dizisinde başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun kızını canlandıran Almila Ada, son olarak Cennet’in Gözyaşları dizisinde rol aldı.