Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray’dan Avlu dizisine veda

Ceren Moray’dan Avlu dizisine veda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Avlu dizisi, dün akşam ekrana gelen 44. bölümüyle ekrana ve Star TV’ye veda etti, ancak yeni sezonda dijital platformda yayınlanması bekleniyor.

Dizinin ekrandaki son bölümünden sonra Azra karakterini oynayan Ceren Moray da pek çok oyuncu gibi diziye veda mesajları yayınladı.

Tam olarak bir veda olmasa da akıbeti netlik kazanmayan diziye, oyunculardan çeşitli veda paylaşımları geldi.

Teşekkür mesajları içeren paylaşımıyla Ceren Moray da instagram’da yerini aldı.

Moray, önce instagram’ın Story bölümünden dizinin setinden fotoğraflar ve mesajlarını paylaştı.

Daha sonra instagram’dan tek tek tüm oyuncu arkadaşlarına, ekip, yönetmen ve yapımcının da dahil olduğu pek çok kişiye, kendi üslubuyla teşekkür etti.

Moray’ın bu paylaşımlarını aşağıda görebilirsiniz…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Nazım Hikmet okudum, Deniz Gezmiş’in ölüm yıldönümünde onu andım, tanıdığım/tanımadığım bir sürü kadından bahsettim el verildekçe, @temedragve ‘la partner oldum,başta @aycadamgaci @ummu_putgul , @efsaneodag la yoldaş oldum, @nursel_kose ‘yle coştum, @seylahalis @seyven @dnzbarut @simel_ @onuryayevrentan @kenanece @hulyasen2 @cagdasonurozturk @huseyinturunc @ushanckr @tgrltlk @sarihancigdem @bernaekerpage @ilgassq @saniyesamra ‘ile müthiş yollardan geçtim, @nergisoz ’le oynamaklara bıngırdadım @safakball ‘la sabır test ettim, @tunciks ‘le koşul test ettim, @ersin_palabiyik ‘la dans ettim, #veyseltekşahin’legölgemden korkmadım, @yukselaksuofficial ‘la tutkumuzu buldum, @hulyathegezer ‘le kurmadığım hayali kurdum. @limon_film ‘le hayallerimize teşne oldum, @startv ‘yle selam oldum. Bütün bunların olası sonucu için @merve_colak ve ekibine meftun oldum, #avlu ekibi dediğimiz fevkalade adil ekibe hergün @ozanminaz1 sayesinde günaydın dediğimi ve günün sonunda, bu kapağın altında sizi kucaklayan “ŞEY”i ben kendime dilerim, hayırlı olsun #YeniAvlunuz

Ceren Moray Brun (@sevdahanimmm)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ceren Moray'dan Avlu dizisine veda 10

Ceren Moray'dan Avlu dizisine veda 11

Ceren Moray'dan Avlu dizisine veda 12

Ceren Moray'dan Avlu dizisine veda 13