Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray’ın Avlu dizisindeki dövmelerinin sırrı ortaya çıktı!

Ceren Moray’ın Avlu dizisindeki dövmelerinin sırrı ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezon farklı konusu ve oyunculuklarıyla çok konuşulan Avlu dizisinin dikkat çeken karakterlerinden birisi de Azra oldu.

Ceren Moray’ın, O Hayat Benim’deki Efsun’dan sonra başarılı performansıyla fenomenleştirdiği Azra karakteri, dizide büyük dikkat çekiyor.

Azra’nın her hareketi, tavrı, sosyal medyada olay oluyor adeta! Aynı zamanda vücudunda oldukça büyük dövmeler taşıyan Ceren Moray, bunların dizi için yapıldığını belirterek, anlamını da açıkladı.

Ceren Moray, ntv.com.tr’den Batuhan Durmuş’a verdiği bir röportajda, dizide oynadığı Azra karakteri için her gün yeniden yapılan dövmelerinin sırrını anlattı.

Moray, o dövmelerin, Azra’nın geçmişine atıfta bulunduğu bilgisini veriyor ve bakın neler söylüyor:

-Karakterinizde dikkat çeken dövmeler var. Şu an gördüğüm kadarıyla gerçek olmadığını anlıyoruz.

Ceren Moray'ın Avlu dizisindeki dövmelerinin sırrı ortaya çıktı! 8

“Evet gerçek değil. Takılıyorlar bana ‘Bu kadar zaman alıyor yaptır şunları gitsin’ diye.”

-Bu dövmeler Azra’da neyi ifade ediyor?

“Azra insanlardan bulamadığı hoşgörüyü, sevgiyi, sağaduyuyu bir noktada bırakıyor. Vücuduna yaptırdığı her şey insandan öte annesinin ona yaptığı bir şey. Annesi üzerinde sigara söndürüyor ve bütün vücudu yanık içinde. Onlar kapatmak için dövme yaptırıyor. Annesinden gördüğü şiddet, insandan gördüğü hayal kırıklığı dolayısıyla mottosu hayvanlar oluyor. Kuş, yılan gibi…”

-Dövmelerle ilgili detaylar ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak mı?

“Ben de merak ediyorum. Detaylar istiyorum, pati dövmesi bile yaptırdım. İsterim tabii ki olsun, etsin ama bakalım. Belki çıkabilir”

-Gerçek hayatta dövmeniz var mı?

“Yok. Çünkü ben korkuyorum. Acımasından korktuğum için değil. Bir şeyi sevdiğim zaman onu versiyonlarca çok yaptırabilirim. Delirebilirim diye yaptırmıyorum.”

Ceren Moray'ın Avlu dizisindeki dövmelerinin sırrı ortaya çıktı! 9