Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Yılmaz, zora düşen Zümrüdüanka dizisindeki gerçek tabloyu itiraf etti!

Ceren Yılmaz, zora düşen Zümrüdüanka dizisindeki gerçek tabloyu itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisi, Fox TV’nin kararı ile artık Çarşamba akşamlarına alındı. Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz, annesi ile birlikte sokakta kameralara yakalandı. Oyuncu dizi hakkında yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

İlk sezona göre reytinglerinin düşük olduğunu, izlenme oranlarının ortalarda bulunduğunu söyleyen Ceren Yılmaz, pandemi döneminde tam tersi bir durum beklediklerini anlattı.

Oyuncu, “Dizi şu an, geçen sezon kadar iyi reyting almıyor açıkçası… Ne yalan söyleyeyim. Ama ortalarda. Bütün diziler öyle, sadece bize özgü bir şey değil. Seyirci kitlesi de değişti, izleyen oranı da düştü. Aslında herkes evdeyken tam tersi olması gerekiyor diye düşünüyorduk. Demek ki insanlar evde kalmıyor… Buradan bunu anlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Ceren Yılmaz’ın bu sözleri aslında bir itiraf niteliğinde. Oyuncu da ilk sezondaki gibi dizinin ilk görmediğini, seyirci düşüşü yaşandığını ve bunun da durdurulamadığını aslında anlatmış oldu. Diziye ikinci sezonun başında İsmail Hacıoğlu ile Gökçe Eyüboğlu katılmıştı. Geçen hafta ise Menderes Samancılar da ekibe 3. takviye olarak geldi.

Sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğini, şeker ve undan uzak durmaya çaba harcadığını belirten Ceren Yılmaz, salata ve yanında 200 gr protein tüketmeye çalıştığını ifade etti. Hurma, pekmez gibi sağlıklı şeker tükettiğini de vurgulayan oyuncu, zayıf kalmak için değil, sağlıklı olmak için çok dikkat ettiğini anlattı.

Savaşçı bir karakteri oynamayı çok istediğini belirten Ceren Yılmaz, küçüklüğünden hatırladığı Zeyna karakterine atıf yaptı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.