Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde büyük şok! Bir bölümde 5 kişi birden ortadan yokoldu!

Yasak Elma dizisinde büyük şok! Bir bölümde 5 kişi birden ortadan yokoldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, dün akşam ekrana gelen 85. bölümü ekran karşısında olanlar şaşkınlıkla izledi! Bir bölümde tam 5 karakter diziden ayrıldı. Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun’un diziden ayrılacağı öğrenildiğinde herkes büyük bir şok yaşamıştı. Diğer karakterlerin nasıl gideceği de merak konusuydu.

Halit, Yıldız ile kavga ederken araya Şahika ve Ender girdi. Bu sırada yaşanan itişmede Halit Merdivenlerden düştü ve öldü. Dizinin yeni bölümünde üç kadın ağız birliği edecek ve yaşananlar kaza da olsa olay üçü arasında bir sır olarak kalacak.

Diziden ayrıca Kerim, Lila, Erim ve Kaya karakterleri de ayrıldı. Kaya, Ender’in tüm barışma çabalarına karşın onu terketti ve gitti. Ender, yeniden birleşmek istese de Kaya ona bir mektup bıraktı ve yaşadıkları onca sorundan sonra birlikte olmalarının mümkün olmadığını söyleyerek şehri terketti.

Erim ve Lila ise yurt dışında yaşamaya ve orada eğitimlerine devam etme kararı aldılar. Onların gidişi de böyle bir olayla bağlandı.

Kerim ise Mert’in kendisine oynadığı oyun sonucu polis tarafından suçüstü yakalandı ve hapse girdi. Bir bölümde 5 karakterin birden gitmesiyle birlikte gelecek hafta 86. bölüm merakla beklenmeye başlandı. Haftaya Halit’in cenaze sahneleri var.

Yasak Elma dizisinde büyük şok! Bir bölümde 5 kişi birden ortadan yokoldu! 8

Diziye 5 karakter daha katılacak. Erdal Özyağcılar Hasan Ali isimli zengin bir işadamı olarak ortaya çıkıyor. Berk Oktay ise onun oğlu Çağatay rolünde. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da Hasan Ali’nin eşi rolünde. Hasan Ali’nin sağ kolunu Bahtiyar Memili oynarken Mert Altınışık da adamlarından birini oynayacak.

Diziyle ilgili sosyal medyada pek çok yorum yapıldı. Gidenler arasında izleyicinin en çok üzüldüğü isim Kaya oldu. Kaya’nın duygusal mektubu, Ender’in o mektubu okurken ki hali sosyal medyada pek çok yoruma neden oldu. Şevval Sam’ın o sahnedeki oyunculuğu ise takdir topladı. Ender’in ilk kez bu kadar derinden üzüldüğü yorumları yapıldı.

Yasak Elma dizisinde büyük şok! Bir bölümde 5 kişi birden ortadan yokoldu! 9

Kerim ile Yıldız’ın beraber olamaması da izleyenleri üzdü. Hatta Kerim’in götürüldüğü emniyette ailesini arayacağını söyleyip tek konuşma hakkını Yıldız’ı arayarak kullanması da hüzünlendiren ve bir o kadar da “Kerim gitmemeliydi, başlamadan biten aşk, çok yazık oldu bu ikiliye” yorumlarına neden old…

İşte Halit’in merdivenden düştüğü o an:

Gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümün tanıtımı da 85. bölüm sonunda yayınlandı. Halit’in ölümünden sonra Şahika-Yıldız ve Ender’in poliste aynı ifadeyi verdiği görülüyor.

İşe 86. bölüm tanıtımı: