Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Babil dizisi için Birce Akalay’ı çok rahatsız eden Ozan Güven iması!

Final kararı alınan Babil dizisi için Birce Akalay’ı çok rahatsız eden Ozan Güven iması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Babil dizisi, yolun sonuna geldi. Babil’in 19. ve final bölümü 20 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Dizinin başrol oyuncularından Birce Akalay, İlay karakteri ile dikkat çeken bir performans sergiledi.

Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi iddialı isimlerle birlikte sette yer alan Birce Akalay, önceki akşam İbrahim Selim’in programına konuk olduktan sonra çıkışta gazetecilerle karşılaştı. Oyuncu, önce magazincilere sitemde bulundu sonra ise soruları yanıtladı.

İbrahim Selim ile Bu Gece programının çok keyifli geçtiğini belirten Birce Akalay, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlamak istemedi. Babil dizisinin final yapacağı ile ilgili soru üzerine de oyuncu düşüncesini açıkladı. Birce Akalay, “Biz finalimizi çektik, bitirdik dizimizi” diye konuştu.

Muhabirin, “Ozan Güven’in ahı mı tuttu?” şeklindeki sorusuna kızan oyuncu, “Ama bu tatsız bir soru, hiç yakıştı mı sana böyle bir şey sormak. Deme öyle şeyler” ifadesini kullandı. Hatırlanacağı gibi kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasının ardından Ozan Güven diziden ayrılmış yerine de Onur Saylak, Egemen karakterine devam etmişti.

Birce Akalay, dans üzerine hobi olarak çalışmalar yaptığını da sözlerine ekledi.