Ana sayfa Sosyal Medya Ece Uslu’nun yeniden dizilere dönmesini bekleyenlere yeni müjde!

Ece Uslu’nun yeniden dizilere dönmesini bekleyenlere yeni müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ece Uslu, bir süredir projelerde yer almıyor. 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, en son 2019 yılında Sevgili Geçmiş isimli dizide yer almıştı. Sonrasında İstanbul’dan İzmir’e taşındığı ve bir süre dinlenmek istediği anlaşılan oyuncu, Sonsuz Bir Aşk isimli sinema filmiyle 2022 yılında yine gündeme geldi.

Bir süredir hayranlarının ne yaptığını merak ettiği Ece Uslu, yakın bir zaman sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaparsa şaşırmayın. Oyuncu, “Görüşmelerimiz var, bir kaç projeyi değerlendiriyorum şu anda. Daha tam netleşmedi” açıklamasında bulundu.

Sokakta muhabirlerle karşılaşan ve sorulara yanıt veren Ece Uslu, sektörde şartların sürekli değişmekte olduğunu hatırlattı. “3 senedir iş almıyorum” diyerek ekrandan uzaklaştığını kabul eden oyuncu, biraz dinlenmek istediğini ve sektörde yaşana değişime ayak uydurmaya çalıştığını ifade etti.

Pandemi döneminde çalışmayı tercih etmeyen Ece Uslu, artık setlere dönmek istediği için gelen projelerle ilgili görüşmelerini sürdürüyor. Verdiği 3 yıllık aranın sektöre yönelik bir tepkisellik olmadığının altını çizen Ece Uslu, bir yorgunluk ve yıpranmışlık hali içinde olduğu için bu arayı vermek istediğini anlattı.