Ana sayfa Sinema Ece Uslu sessizliğini bozdu! Özleyen hayranlarına müjde, sürpriz bir proje ile geliyor…

Ece Uslu sessizliğini bozdu! Özleyen hayranlarına müjde, sürpriz bir proje ile geliyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Ece Uslu, 1990’lı yıllarda izleyicinin karşısına çıkmaya başladı. 1974 İzmir doğumlu olan Uslu, Ferhan Şensoy “Nöbetçi Tiyatrosu”nda bir yıl boyunca oyuncu olarak görev aldıktan sonra bir ajansa bağlı olarak fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.

Lise yıllarında oyunculuğa gönül veren Uslu, iki yıl boyunca Esat ve Şahika Tekand’ın kurduğu “Stüdyo Oyuncuları” topluluğunda eğitim aldı ve sahneye çıktı. Uslu, ilk olarak 1990 yılında TRT’de yayınlanan İz Peşinde isimli diziyle ekranlara ‘merhaba’ dedi.

Ardından Kadir İnanır ile kamera karşısına geçtiğim Ah Gardaşım filmi geldi. Pek çok sinema ve dizi projesinin ardından 1997 yılında rol aldığı Kara Melek dizisindeki Şule karakteri ile hafızalara kazındı oyuncu. Bu dizinin ardından ise yine kariyerinde büyük sıçrama yaşatan Zerda dizisinde oynadı.

Elveda Derken dizisindeki Lale karakteri de yine Ece Uslu’nun kariyerinde önemli bir yer tutan roldü. Ardından gelen Karagül dizisinde oynadığı Ebru ise yine ekrana damgasını vuran karakterlerden oldu. Oyuncu, pek çok sinema filmi ve dizinin yanı sıra tiyatro oyunlarında da rol aldı. Ekrana son olarak 2019 yılında yayınlanan ancak ömrü kısa süren Sevgili Geçmiş dizisi ile gelmişti.

Büyük iddia ile başlayan dizide Emre Kınay, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk’ün yanı sıra genç oyuncular Melis Sezen, Sevda Erginci ve Elifcan Ongurlar ile kamera karşısına geçti Uslu. Ancak beklenen etkiyi gösteremeyen dizi kısa sürede final yaptı. Bu dizi macerasının ardından Ece Uslu, doğduğu ve ailesinin de olduğu memleketi İzmir’e döndü. Uzun süredir de gözlerden uzak, sessiz bir hayat sürdürüyor oyuncu.

Ece Uslu sessizliğini bozdu! Özleyen hayranlarına müjde, sürpriz bir proje ile geliyor... 4

Ece Uslu’nun hayranları, bir dizi projesi için biraz daha bekleyecekler görünen o ki… Zira oyuncu şu sıralar bir dizi ile anılmıyor. Fakat yine de hayranlarını mutlu edecek bir haber gündeme geldi. Ece Uslu, çekimleri Mersin’de yapılan Sonsuz Aşk isimli sinema filminde rol alıyor.

Uzun süredir uzak kaldığı setlere Sonsuz Aşk ile dönen oyuncunun rol aldığı filmin yönetmenliğini Ulaş Çobancı yapıyor. Filmde bir kadın ile bir üniversite öğrencisinin aşk hikayesi anlatılmakta. Ece Uslu, bir yolsuzluk dosyasını araştırırken üniversitede tanıştığı bir genç ile aşk yaşamaya başlayan Nazan karakterine hayat veriyor.

Filmde Ece Uslu’ya genç oyuncu Ege Can eşlik ediyor. Yonca Şahinbaş, Hakan Bilgin, Açelya Elmas ve Ruhi Sarı’nın da kadrosunda yer aldığı sinema filminin çekimleri halen sürüyor…