Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisi 25. bölüm özetinin öğrettiği; ‘aşk intikamdan üstündür’

Cesur ve Güzel dizisi 25. bölüm özetinin öğrettiği; ‘aşk intikamdan üstündür’

tarafından ker_def

cesurveguzel5

Tahsin Eski Günlerini Arıyor!
Tahsin uzun süredir düşüş yaşıyordu. Cesur’un annesinin ölümündeki yaşananlar, şirketin kaybı, belediye başkanlığı ve çocukları ile arasındaki sorunlar derken; Tahsin iyice köşeye sıkışmıştı. Şimdi ise hastalığına rağmen toparlanmaya çalışıyordu. Rıza tehdidini ortadan kaldırmak için Turan’ı yanına çekmeye çalıştı. Tahsin Turan’a ona çalışma karşılığı para teklif etti. Turan ise Rıza’ya ihanet etmek istemediği için bu teklifi reddetti.

Sühan eve geldiğinde babası ile karşılaştı. Fakat onunla konuşamadı bile. Çünkü babasının bir katil olduğuna şahit olduktan sonra duyguları karmakarışık olmuştu. Tahsin ise kızındaki değişik hali bildiği için ona bahçede ” baba-kız” dolaşmayı teklif etti.

Bu gezide babası ile hesaplaşan Sühan her şeyi bildiğini hatta olanları izlediğini söyledi. Rıza ona görüntüleri izlettiğinden; olanlar için Salih amca için babasından hesap sordu. Her ne kadar Tahsin kendini koruduğunu söyleyerek savunsa da Sühan ona inanmadı. Babasına hem onu hem de Cesur’u Rızadan kurtaracağına söz verdi.