Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisi 25. bölüm özetinin öğrettiği; ‘aşk intikamdan üstündür’

Cesur ve Güzel dizisi 25. bölüm özetinin öğrettiği; ‘aşk intikamdan üstündür’

tarafından ker_def

yigit-ozsener-cesur-ve-guzel-de-8578621

Rıza’ya Tuzak!
Rıza işlediği suçlardan dolayı rutin olarak karakola gidip ifade veriyordu. Fakat işlediği suçlarda o kadar zekice delilleri ortadan kaldırmıştı ki, şüpheler onun yönünde olsa da bu sayede kurtuluyordu. Bir kez daha polis kılığında kişiler gelip Rıza’yı karakola götürecekken o kişilerin polis olmadığını anladık.

Cesur tüm olanları itiraf ettirebilmek adına Rıza’yı sahte polisler ayarlayarak kaçırtmıştı. Cesur onu annesininki gibi bir kafese koydu. Rıza ile konuşan Cesur tehditlere boyun eğmeyerek konuşuncaya dek onu hapsedeceğini söyledi. Cesur ise Rıza ile hesaplaştı. Rıza’ya tüm gerçekleri bildiğini söyledi ve kabul etmesini istedi. Rıza ise ne annesinin ölümü ile ilgili ne den Salih’in ölümüne ait hiçbir suçlamayı kabul etmedi.

Sühan ve Savcı görüştüklerinde yanlarına Rıza’nın adamı geldi ve Rıza’yı neden göz altına aldıklarını sordu. O anlarda bu durumdan haberi olmayan savcı, bunun Cesur tarafından yapıldığından şüpheleniyordu. Cesur’un peşine taktığı adamları aradığında anladılar ki; Cesur olaya bulaşmamış. Tabi bu gerçek değildi. Çünkü Cesur peşindeki polislerden habersiz araç içinde gizlice kaçarak Rıza’yı tutsak ettiği yere gidip geri dönmüştü.