Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisi 25. bölüm özetinin öğrettiği; ‘aşk intikamdan üstündür’

Cesur ve Güzel dizisi 25. bölüm özetinin öğrettiği; ‘aşk intikamdan üstündür’

tarafından ker_def

cesurveguzel3

Sühan Kaçırıldı!
Cesur ve Rıza konuşurken birden telefon çaldı. Arayan Sühan dı fakat konuşan Turan dı. Turan patronunun bırakılması karşılığında Sühan’ı kaçırmıştı. Cesur hemen Sühan’ı kurtarmaya gitti. Rızayı bırakır bırakmaz Sühan’ı da geri aldı. Cesur ” bu iş burada bitmedi” diyerek olay yerinden ayrıldı. Tabi sonrasında tüm bunların Sühan’ın Cesur’u korumak adına yaptığı bir plan olduğunu anladık.

Kardeş İntikamı
Rıza emniyete gittiğinde yalan ifade verdi. Çünkü kaçmasına yardım etmesi karşılığında Sühan’a Cesur ile ilgili hiçbir şeyi söylemeyeceğini kabul etmişti. Keza öyle de oldu.

Adalet ise tüm bu olanların sorumlusu olarak kardeşi Rıza’yı görüyordu. Elinde silah ile Rıza’yı öldürerek Tahsin ve kendisini huzura kavuşturacağını söyledi. Rıza kız kardeşini ikna etmeye çalıştı.

Sühan ise depodaki delilleri yok etmeye başlayınca kamera kayıtlarının bulunduğu kaseti tam yok edecekken Cesur geldi ve ” benden ne sakladığını öğrenmem için’ o kaydı yok etmeyeceksin” diyerek izin vermedi. Bakalım gelecek bölümde neler olacak?