Ana sayfa Sosyal Medya Benzerliğin bu kadarı! Ceyda Ateş’in kızını görenin şaşkınlıktan ağzı açık kalıyor! İşte son hali…

Benzerliğin bu kadarı! Ceyda Ateş’in kızını görenin şaşkınlıktan ağzı açık kalıyor! İşte son hali…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok küçük yaşlarda oyunculuk yapmaya başlayan Ceyda Ateş, kariyerindeki en büyük çıkışını Adını Feriha Koydum dizisinde oynadığı Hande karakteri ile yapmıştı. Başarılı oyunculuğu ile dizinin hiç sevilmeyen ‘kötü’ karakterine hayat veren Ateş, performansı ile hala hatırlanıyor.

Oyuncu, son olarak O Hayat Benim, Çocuk ve Kadın dizilerinde de rol almıştı. 2018 yılında ise uzun süredir birlikte olduğu ve çoğunlukla Amerika’da hayatını sürdürdüğü iş insanı Buğra Toplusoy ile evlenmişti. Miami’de evlenen çiftin 2020 yılında ise kızları Talia dünyaya gelmişti.

Ceyda Ateş, kızı Talia’nın fotoğraflarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Kızının kendisine olan benzerliği de dikkatleri çekiyordu zaten. Ancak giderek annesine daha da çok benzediği, son yaptığı bir paylaşıma yansıdı.

Takipçilerini şaşırtan Ceyda Ateş, kızının fotoğrafını görenlerin aynı yorumu yapmalarına neden olan fotoğrafa
“Yer elması Talia hanım” notunu düşmüştü.

Benzerliğin bu kadarı! Ceyda Ateş'in kızını görenin şaşkınlıktan ağzı açık kalıyor! İşte son hali... 8

Talia’nın büyüdükçe annesine daha da çok benzediği fotoğrafta da görülmekte. Ceyda Ateş’in kızının gözlerinin rengi, siması ile annesinin tıpatıp aynısı olduğu hayranları tarafından da sosyal medyada yorumlanmakta.

Ceyda Ateş, bir süre önce Adını Feriha Koydum dizisinde birlikte rol aldığı Hazal Kaya ile de yıllar sonra bir araya gelmişti. Kaya’nın oğlu Fikret Ali ile kızı Talia’yı bir araya getiren iki oyuncunun bu buluşması da hayranları için güzel bir sürpriz olmuştu…

Benzerliğin bu kadarı! Ceyda Ateş'in kızını görenin şaşkınlıktan ağzı açık kalıyor! İşte son hali... 9

Bu arada evlendikten sonra bir süre ekrana ara veren Ceyda Ateş,Anıl Altan ile başrolünde yer aldığı Son Dilek filminde rol aldı.

Miami ve İstanbul arasında gidip gelen oyuncu, filmin çekimleri için İstanbul’da şu aralar. Son Dilek, bir anne ve küçük kızının hayatta yaşadıkları türlü zorlukları ve çaresizliğin getirdiği çıkmazı konu ediyor. Ceyda Ateş’in ‘Deniz’ karakterine hayat vereceği filmde Deniz’in kızı ‘Cemre’yi yetenekli çocuk oyuncu Ebrar Alya Demirbilek oynuyor.

Anıl Altan’ın ‘Tolga’ adında bir bar sahibini canlandırdığı filmde ayrıca Seda Akman, Erkan Bektaş Ümit Acar ve Şebnem Özinal da rol almakta. Taçlı Yapım imzalı Son Dilek’in yapımcılığını Mehmet Enver Sarıkaya üstlenirken yönetmen koltuğunda isee Melek Öztürk oturuyor. Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönen Ceyda Ateş instagram hesabından sık sık setten fotoğraflar da paylaşarak hayranlarını da sevindiriyor.