Ana sayfa Kadın Haberleri Ceyda Düvenci çok değişti fark ettiniz mi?

Ceyda Düvenci çok değişti fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, mutlu bir aileye sahip ve bunu sıklıkla instagram hesabından sergilemeyi de seviyor. Tiyatro sahnesinde eşi Bülent Şakrak ile birlikte hayranlarının karşısına da çıkan oyuncu, sosyal medyaya da önem veriyor.

Instagram hesabından günlük yaşantısı hakkında detaylar sunan Ceyda Düvenci, değişim içinde olduğunu ve kendisinde fark ettiği bir şeyi değiştirme çabasını da sevdiğini belirten bir mesaj paylaştı.

Edindi huylarını ve yaşadıklarını çok önemsediğini anlatan oyuncu, Konya – Ankara arasında yaptığı tren seyahatinin de kendisine çok iyi geldiğini belirtti.

Düvenci, hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine şu mesajı verdi:

Değiştiğim, dönüştüğüm zamanlarımı seviyorum. Kendimde fark ettiğim bir şeyi değiştirme çabamı seviyorum. Zaman akıp giderken edindiğim huylarımı, anlarda yaşadıklarımı çok önemsiyorum. Bugün Konya’dan trenle geldik Ankara’ya. Sevgilimle o kadar kıymetli geçirdik ki 2 saati. @eleledergisi şubat ayı yazımı tamamlarken kulağımda sevdiğim müzikleri dinledim. Sevgilim de o sırada türkülerini dinlerken kitabını okudu. Yazım bitince bizi konuşmaya başladık.

Dolu dolu geçirdiğimiz 5 yılda neler yaşadığımızı, nelere kafamızın takıldığını, nereden nerelere geldiğimizi… aklımıza takılanlar üzerine sohbet ettik ve bunlar için birlikte neler yapabilirizi konuştuk. Sonra da birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi söyledik defalarca… teşekkür ettik birbirimize. Elele indik trenden… hayata şükür… iyi gelen, gelmeyen her şeyi konuşabildiğimiz ve kendimizi hep iyiye dönüştürme çabamıza şükür… @bulentsakrak_ sen en son ne zaman sana iyi gelmeyenleri düşündün ve dönüşmeye çalıştın? Bir dene bence çok iyi geliyor… ???????? sevgiyle…

Ceyda Düvenci çok değişti fark ettiniz mi? 7